Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGLEDAJTE ŠTO KAŽE

Modrić se oglasio nakon bolnog ispadanja! Pozdravlja li se kapetan od vatrenih?

Leipzig: U posljednjem trećem kolu skupine B na EURU hrvatska nogometna reprezentacija je odigrala 1-1 protiv Italije
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/4
29.06.2024.
u 20:18

Posebno je to emotivno doživio kapetan Modrić kojem bi ovo moglo biti posljednje veliko natjecanje s reprezentacijom u karijeri. U suzama je kazao kako je "nogomet ponekad okrutan", a sada se oglasio putem Instagrama

Hrvatska nogometna reprezentacija je nakon dramatične utakmice s Italijom u trećem kolu grupne faze Europskog prvenstva ispala s kontinentalnog natjecanja. U vodstvo je Hrvatsku doveo kapetan Luka Modrić pogotkom u 55. minuti. Izgledalo je kao da će vatreni otići u nokaut fazu, no Mattija Zaccagni je zabio u posljednjim sekundama sudačke nadoknade i tako srušio nade hrvatskih nogometaša.

Posebno je to emotivno doživio kapetan Modrić kojem bi ovo moglo biti posljednje veliko natjecanje s reprezentacijom u karijeri. U suzama je kazao kako je "nogomet ponekad okrutan", a sada se oglasio putem Instagrama. "Noseći ovaj dres osjetio sam trenutke najveće radosti i ponosa u mom životu. Na ovom Euru smo osjetili manje lijepi dio nogometa, ali ponos igranja za Hrvatsku ne ovisi o rezultatima. Hvala svima na velikoj podršci", napisao je Modrić.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Modric (@lukamodric10)

Luki Modriću je 38 godina i u svojoj je slavnoj karijeri najbolji nogometaš u hrvatskoj povijesti osvojio gotovo sve što je mogao. Uz brojne naslove Lige prvaka i španjolske La Lige, uzeo je Zlatnu loptu 2018. godine Cristianu Ronaldu i Lionelu Messiju. Uz to je osvojio svjetsko srebro i broncu, te srebro u Ligi nacija.

Nakon mnogih spekulacija i smanjene minutaže prošle sezone ipak će ostati u Real Madridu. Nakon dodatnih 12 mjeseci u klubu koji mora inzistirati na igračima koji će im u budućnosti nositi momčad glavno pitanje postaje: Je li ovo posljednja sezona koju igra Luka Modrić? Pred nogometašem koji je inspirirao mnoge je još jedna sezona, a po njenom završetku sve će biti jasnije.

VIDEO Građani se okupili u zračnoj luci kako bi dočekali Vatrene

Komentara 25

FR
freeshooter
20:41 29.06.2024.

...Luka Kralju, trebaš nam još, i kao mentor, samo tvoje prisustvo u reprezentaciji čini suigrače boljima... Ti si nogometna legenda kojemu se divi cijeli svijet, ponos naše Hrvatske, neka nas ovaj mali korak unazad ne obeshrabri, mi smo dosegli taj visoki nivo i možemo nastaviti na istom... Luka Ti si lider koji nas vodi, koji zna kako se osvajaju trofeji, treba nam tvoje znanje, još u ovom novom ciklusu, i dok si aktivan, budi uz Vatrene...

ZP
Zabranjen pristup
21:42 29.06.2024.

Zasto pisete o kraju karijere kad on sam to ne spominje?

AL
alkemičar
21:13 29.06.2024.

I sto se tu moze protumaciti kao Lukin oprostaj od repke??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije