SLAVIO ARSENAL

Kranjčarov QPR još jednom poražen, izjednačili su najgori niz u povijesti!

Foto: Reuters/PIXSELL
Kranjčarov QPR još jednom poražen, izjednačili su najgori niz u povijesti!
26.12.2014.
u 20:42
Topnici su pobijedili 2:1, a Niko je odigrao cijeli susret
Pogledaj originalni članak

Niko Kranjčar dobio je priliku igrati cijeli susret za svoj Queens Park Rangers na gostovanju u Londonu protiv Arsenala, ali nije uspio spriječiti poraz od 1:2, ujedno deveti zaredom na gostovanju za ekipu Harryja Redknappa! To je ujedno izjednačavanje negativnog rekorda Bolton Wanderersa iz sezone 1995./1996.

Od samog početka Arsenal se nametnuo kao favorit, pokazali su da ništa ne žele prepustiti slučaju i sudac Martin Atkinson dosudio im je u osmoj minuti kazneni udarac, koji u pogodak nije pretvorio Alexis Sanchez. Ali zato jest zabio u 37. nakon brojnih prilika topnika.

To je ujedno i zaključilo prvo poluvrijeme, a onda je počelo drugo, mnogo sadržajnije. Ponajviše zahvaljujući Olivieru Giroudu, Francuzu koji je očito malo prekasno ušao u pubertet. Iz još neutvrđenih razloga nasrnuo je na Onuhu i zasluženo dobio direktni crveni karton. Igrala se u tim trenucima 53. minuta tako da je jasno kako se osjećala cijela ekipa, ostavljena tako na cjedilu. Nakon toga je QPR preuzeo kontrolu i napetost na Emiratesu mogla je početi!

Ipak, nakon dominacije gostiju, Arsenal je uspio nakon jedne polukontre stići do pogotka. Odličan je posao odradio Sanchez, prošao je nekoliko igrača QPR-a, Tomaš Rosicky je bio na desnoj vratnici, pa mu je Sanchez dodao loptu. Češki je nogometaš završio posao, fino je plasirao loptu i vratar Green ovoga puta ništa nije mogao napraviti. Od 65. Arsenal je imao 2:0 i činilo se da je sve gotov. Ali daleko od toga!

Debuchy čini prekršaj za jedanaesterac u 78. minuti u od 79. je 2:1 zahvaljujući strijelcu Austinu. Tad je QPR potpuno dominirao, a navijači Arsenala grizli su nokte. U takvoj situaciji odlično se snašao naš Niko Kranjčar jer obrambene zadaće nisu mu ležale, od trenutka kad je QPR preuzeo kontrolu on je bio kreator napada, prijetio je, dodavao i uspio dobiti žuti karton u 90. minuti. Imao je i slobodni udarac s tridesetak metara na samom kraju susreta, ali pucao je malo preko gola. Sve u svemu, i više nego solidna utakmica Nike Kranjčara.

REZULTATI:

Arsenal - Queens Park Rangers 2:1 (Sanchez 37', Rosicky 65'/Austin (p) 79')
Chelsea - West Ham 2:0 (Terry 31', Costa 62')
Burnley - Liverpool 0:1 (Sterling 62')
Crystal Palace - Southampton 1:3 (Dann 86'/Mane 17', Bertrand 48', Alderweireld 54')
Everton - Stoke City 0:1 (Krkic (p)38')
Leicester City - Tottenham 1:2 (Ulloa 49'/Kane 2', Eriksen 72')
Manchester United - Newcastle 3:1 (Rooney 23', 36', Van Persie 53'/Cisse (p)87')
Sunderland - Hull City 1:3 (Johnson 1'/Ramirez 32', Chester 51', Jelavić 90')
Swansea City - Aston Villa 1:0 (Sigurdsson 13')
West Bromwich Albion - Manchester City 1:3 (Ideye 86'/Fernando 8', Yaya Toure (p)13', Silva 34')

>> Pogledajte u kakvim uvjetima je Manchester City pobijedio WBA

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar nula
nula
22:20 26.12.2014.

Kranjcar nema vise brzinu ni trku , ali ima jos dobrih nogometnih tehnickih rezervi .