POČELA NOVA SEZONA

Legendarni Slovenac je novo 'oko sokolovo'! Evo kada bi trebao debitirati u ovoj ulozi

Foto: Frank Hoermann/DPA
Periši? strijelac za Bayern koji je 8:2 pobijedio Bracelonu u ?etvrtfinalu Lige prvaka
Foto: EXPA/EXPA
GER, UEFA CL, Bayer 04 Leverkusen vs Atletico Madrid
Foto: Rolf Vennenbernd/DPA
Leverkusen do prvih bodova nakon pobjede nad Atleticom
02.08.2024.
u 21:13
Sudio je na svjetskim i europskim prvenstvima, a najveća utakmica bila mu je 2019. godine kada je dijelio pravdu u finalu Lige prvaka između Liverpoola i Tottenhama
Pogledaj originalni članak

Nova sezona Hrvatske nogometne lige kreće utakmicom Dinama i Istre u 21 sat na Maksimiru. Uoči nove sezone objavljeno je da će bivši nogometaši Joško Jeličić i Hrvoje Vejić biti novi komentatori utakmica u domaćem prvenstvu. U petak smo doznali tko je novo Oko sokolovo, odnosno čovjek koji će analizirati suđenje u domaćim susretima.

Tu će ulogu preuzeti Slovenac Damir Skomina koji je prije tri godine završio sudačku karijeru. Sudio je na svjetskim i europskim prvenstvima, a najveća utakmica bila mu je 2019. godine kada je dijelio pravdu u finalu Lige prvaka između Liverpoola i Tottenhama.

Uz to, sudio je finale Europa lige u 2017. godini između Manchester Uniteda i Ajaxa, Uefa Superkupa 2013. godine između Atletico Madrida i Chelseaja te mnoga finala slovenskog kupa. Prvi puta bi suđenje u HNL-u trebao analizirati u ponedjeljak u 18 sati tijekom emisije Studio HNL na kanalu MAXSport.

VIDEO Hrvatska ima još jedno zlato na OI u Parizu, braća Sinković ušla su u povijest!

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.