NOVA SEZONA HNL-A

HNS dodao pet sudaca na elitnu listu, vraća se čovjek kojega je Bruno Marić degradirao

Tihomir Pejin
Igor Soban/PIXSELL
02.08.2024.
u 16:00

Komisija nogometnih sudaca HNS-a proširila je listu elitnih sudaca s 10 na 15, proširena je i lista pomoćnih sudaca s 25 na 27

Uoči nove sezone SuperSport HNL-a, koja počinje večeras, dolaze vijesti iz sudačkih redova. Naime, nakon što je HNS imenovao novog šefa hrvatskih sudaca, a to je sada Francuz Bertrand Layec, dodano je još nekoliko noviteta. Komisija nogometnih sudaca HNS-a proširila je listu elitnih djelitelja pravde. Sada ih je 15, a ne 10, kao što je bilo prije, a proširena je i lista pomoćnih sudaca i to s 25 na 27.

Kao glavna vijest tu je svakako povratak Tihomira Pejina, suca koji je pod vodstvom bivšeg šefa Komisije Brune Marića bio degradiran iz skupine elitnih sudaca.

Među ostalim novim članovima skupine elitnih sudaca je i Zdenko Lovrić iz Đakova, koji će debi imati vjerojatno odmah u prvom kolu na Poljudu. Preostala trojica novih elitnih sudaca su Antonio Melnjak iz Rijeke, Oliver Romić iz Osijeka te Toni Dadić iz Zagreba.

Suđenje u hrvatskom nogometnu svake je sezone bolna točka i nailazi na negodovanja, možda s ovih nekoliko promjena u budućnosti neće biti tako. No kako se zapravo diše, vidjet ćemo ovog vikenda u prvom kolu HNL-a. 

>> Ovako izgleda Modrićev penthouse u centru Zagreba. Vatreni je platio bogatstvo

Tihomir Pejin
1/17
 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije