TRANSFER KARIJERE

Liverpool dovodi velikog Hajdukova talenta? 'Savršen igrač prema mišljenju Jürgena Kloppa'

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Liverpool dovodi velikog Hajdukova talenta? 'Savršen igrač prema mišljenju Jürgena Kloppa'
13.02.2023.
u 11:42
Posljednji američki igrač na Anfieldu bio je Zak Whitebread, no nije pokazao ništa posebno 2004. godine nakon što je sletio na Otok
Pogledaj originalni članak

Mladi američki nogometaš Rokas Pukštas zablistao je u pobjedi Hajduka nad Varaždinom s rezultatom 4:1 uz sjajnu igru i dva pogotka. Veznjak bijelih, 18-godišnjak, spominje se kao potencijalna kupnja engleskog velikana Liverpoola. Navijačka stranica Liverpool.com smatra da je Pukštas idealan profil igrača prema standardima menadžera Jürgena Kloppa. 

"Pukštas je potencijalno idealan suigrač Stefanu Bajčetiću u Liverpoolu prema mišljenju menadžera Jürgena Kloppa. Prirodno je talentiran u obrambenim zadacima, a njegov rad i izdržljivost možemo pripisati genima, odnosno činjenici da mu je otac Mindaugas Pukštas, litvanski olimpijac koji je trčao maraton na Olimpijskim igrama u Ateni 2004. godine", napisano je na tome portalu. 

Prije dvije i pol godine stigao je na Poljud u kadetsku momčad. Bivši trener Valdas Dambrauskas gurnuo ga je u seniorsku ekipu gdje je pokazao izniman talent. Prema Transfermarktu vrijedi milijun eura, a ugovor mu istječe 2025. godine. 

Standings provided by Sofascore
OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

BS
Blue_shirt
12:17 13.02.2023.

Pitanje za autora koji se krije ispod naslova novine: Koliko je njegov menađer tebi "gurnia" za ovaj uradak ?