Lov na Modrića

Mail on Sunday: United bi Luku mogao platiti i 50 milijuna funti

Foto: Reuters
Mail on Sunday: United bi Luku mogao platiti i 50 milijuna funti
08.01.2012.
u 11:27
Nedjeljno izdanje Daily Maila bavi se pitanjem odlaska Waynea Rooneya iz Manchester Uniteda. Bogati napadač poručio je sir Alexu Fergusonu: "Kupite velikog igrača ili odlazim s Old Trafforda!"
Pogledaj originalni članak

"Evo igrača koji bi mogao umiriti i Rooneya i sir Alexa: Hrvat Luka Modrić! Sjajni Tottenhamov veznjak najveća je Fergusonova meta ovog ljeta, a konačna cijena na kraju bi mogla biti i vrtoglavih 50 milijuna funti (60,5 milijuna eura) nakon što je Chelsea podigao letvicu prošlog ljeta s ponudom od 40 milijuna funti koju je šef Spursa Daniel Levy odbio.", piše Derek Hunter u Mail on Sunday te nastavlja:

"United se jako muči ove sezone u veznom redu, pokazalo se da momčad nije uspjela pronaći pravu zamjenu za Paula Scholesa, a Ferguson je čak prisiljen povremeno na njegovoj poziciji koristiti Rooneya! U svakom slučaju, za kupnju Hrvata morat će čekati do ljeta kad će se najvjerojatnije otvoriti i mjesto viška na Stamford Bridge budući da će Frank Lampard put Paris Saint Germainea gdje ga čeka bivši trener Carlo Ancelotti.", piše Mail on Sunday.

Što se Rooneya tiče, on se navodno ne ljuti toliko na Fergusona, s kojim ima buran odnos i koji ga je nedavno kaznio zbog lumperaja uoči Boxing Daya, već više na obitelj Glazer, vlasnike Manchester Uniteda, koji nikako da ga uvjere kako su spremne potrošiti veće novce za dovođenje ozbiljnijih igrača.

Prošlog ljeta United je doveo Phila Jonesa iz Blackburn Roversa, Ashleya Younga iz Aston Ville i vratara Davida de Geu iz Atletico Madrida, ali očekivane velike zvjerke poput Wesleya Sneijdera, Luke Modrića ili Samira Nasrija - izostale su.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

LI
list68
12:54 08.01.2012.

Bez obzira što ne cijenim i ne poštujem niti jednog igrača dynama, u novijoj povijesti, na Modrića se to ne odnosi, on je jedini igrač dynama, u novijoj povijesti, koji nije podlijegao sugestiji okoline, i postao bahat i ohol, već je ostao jednostavan kakav je bio i prije \"najvećeg zla\", u Hrvatskom nogometu, dynama.

SA
SajamTastine
16:20 08.01.2012.

Andrej koliko ti imas pojma o nogometu? Totenham je jedan od tri najbolja nogometna kluba u engleskoj u ovoj sezoni, sa osjetnom bodovnom razlikom u odnosu na cetvrti Chelsea... Za tri dana, kada odigraju utakmicu zaostatka doma sa Evertonom, izjednacice se bodovno sa Man. Unitedom, i bice samo 3 poena ispod Man. City-ja. Imaju najbolju formu u ligi, i Ferguson ih je nedavno pohvalio da igraju najbolji nogomet u Engleskoj. Luka je apsolutni motor te ekipe. No, nemoj dozvoliti da cinjenice stanu na put tvome umanjivanju Luke: Ljudi, koji kao ti, imaju nizak osjecaj sopstvene vrijednosti, imaju potrebu da \"spustaju\" druge ljude oko sebe, pogotovo one najuspjesnije, kako bi se sami osjecali dobro po pitanju sebe samih. Zato, nastavi sa svojim zavidnim napadima, i nastavi da se osjecas dobro. Luka je genije.

JO
jolly
12:51 08.01.2012.

Zar se naše novinarstvo svelo samo na prepisivanje i prepričavanje o tome što pišu strani mediji? Zanimljivo je kako se prepisivač potpisao kao autor.