NEPREPOZNATLJIV JE

Svjetski prvak u karijeri je zaradio milijune, a sada se spustio u rudnik: 'Nije sramota raditi'

Instagram
18.10.2024.
u 09:38

U bogatoj karijeri osvojio je sve što je mogao u Njemačkoj, a tome je dodao još naslov svjetskog prvaka, naslov pobjednika FA kupa s Arsenalom te titule prvaka iz Japana i Turske

Legendarni njemački reprezentativac Lukas Podolski još uvijek aktivno igra nogomet, iako se nedavno s 39 na leđima oprostio od kluba iz svog djetinjstva Kolna. Nijemac koji je rođen u Poljskoj danas nastupa za Gornik iz Zabrzea, a nedavno je na Instagramu objavio fotografiju iz rudnika na kojoj je praktički neprepoznatljiv. Nalazio se u rudniku u poljskim Bielszowicama nedaleko od Zabrzea, odnosno 20-ak minute vožnje od rodnih Gliwica.

- Bog vas blagoslovio, nikad nemojte zaboraviti odakle ste - napisao je Podolski. 

Ovom objavom želio je istaknuti kako nije sramota raditi, a svojim izjavama u javnosti često govori o današnjoj mladež da su jednostavno lijeni.

VEZANI ČLANCI:

- Više nitko ne želi raditi, svi žele biti zvijezde na društvenim mrežama. Zato sve više pekara propada jer se ljudima ne da zasukati rukave i probuditi rano ujutro - poručio je bivši njemački reprezentativac. 

U bogatoj karijeri osvojio je sve što je mogao u Njemačkoj, a tome je dodao još naslov svjetskog prvaka, naslov pobjednika FA kupa s Arsenalom te titule prvaka iz Japana i Turske. Pretpostavlja se da je zaradio oko 200 milijuna eura u svojoj karijeri, otvorio je uspješan ugostiteljski biznis i vlasnik je oko 30-ak restorana u kojima je glavni specijalitet kuće - kebab.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije