UOČI LUDOGORECA

Mamić: Ispadanje bi izazvalo kataklizmičke potrese!

Foto: mediaservis
Zdravko Mamić (1)
Foto: mediaservis
Zdravko Mamić (1)
Foto: mediaservis
Zdravko Mamić (1)
25.07.2012.
u 14:21
Šef Dinama kaže da će Modrićev transfer biti zgotovljen do kraja tjedna te kako Badelj vjerojatno odlazi, no ne prije kraja kvalifikacija za LP
Pogledaj originalni članak

Izvršni predsjednik Dinama u gostovanju na Narodnom radiju potvrdio je da ga trese nervoza uoči uzvratnog susreta s Ludogorecom, no unatoč tijesnom rezultatu iz prve utakmice (1:1) optimističan je.

– Ne sjećam se kad je Dinamo igrao važniju utakmicu iako igramo samo s bugarskim prvakom. Ako dođe do ispadanja, ne daj Bože, to je konačno, nema popravnog. Duboko sam uvjeren da će Dinamo i njegovi navijači slaviti – prenosi Mediaservis Mamićeve riječi.

Objasnio je Mamić financijsku važnost prolaska u treće pretkolo Lige prvaka.

– Mi već godinama ostvarujemo 82 posto prihoda iz inozemstva, to jest igranjem u Europi i prodajom igrača. Sad se taj postotak smanjio za 12 posto, pa prema tome svakome je jasno da bi rano ispadanje Dinama izazvalo kataklizmičke potrese

Prisjetio se i prve utakmice. Da je bilo još malo vremena u Bugarskoj, tvrdi, plavi bi bili slavili.

– Prva je utakmica bila infarktna, rezultat je bio puno bolji od naše igre. Igrači Razgrada bili su u grčevima, ležali su na terenu. Da se igralo još deset minuta, Dinamo bi zabio još tri komada.

Unatoč silnim mjerama sigurnosti na stadionu, navijače je pozvao na jedinstvo radi Dinamova uspjeha.

– Molim navijače da zaborave sve nesporazume i da dođu u velikom broju na stadion. Idemo se okupiti, zbiti redove, igrači, publika, cijeli narod. Dajmo vjetar u leđa našoj momčadi da prođemo Ludogorec i da proslavimo još jednom slavu zagrebačkog i hrvatskog nogometa

Priznao je kako je kapetan Milan Badelj na izlaznim vratima kluba.

– Mogu reći da se jedino može dogoditi transfer Badelja, a to ćemo znati danas. Ali isključivo nakon puta u Ligu prvaka jer Badelj će u kvalifikacijama predvoditi našu momčad, to je bio naš uvjet da bismo ušli u pregovore. Prema tome, Badelj do daljnjeg ostaje s nama.

Svih ovih dana šef Dinama tvrdio je kako je najbolje upućen u situaciju oko Luke Modrića i njegova transfera u Real pa je i tu temu kratko komentirao.

– Mislim da će do kraja tjedan transfer biti završen u korist hrvatskog nogometa. Tamo su bili Šuker, Prosinečki i Jarni i to je dokaz da Hrvatska ima velikih igrača.

Mamić je u radijskom eteru priznao da je imao seks utroje.

– Bez lažne skromnosti, mislim da sam dobar u krevetu – zaključio je Mamić.

Mi već godinama ostvarujemo 82 posto prihoda iz inozemstva, to jest igranjem u Europi i prodajom igrača. Sad se taj postotak smanjio za 12 posto, pa prema tome svakome je jasno da bi rano ispadanje Dinama izazvalo kataklizmičke potrese
Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 26

OB
-obrisani-
14:29 25.07.2012.

kaj unda nek unda ovi trofazni iz BBB skupine organiziraju sa svojom bracom grobarima i delijama spasavanje.

KV
kvatrić
14:44 25.07.2012.

Falken, manje tuduma,sve ti se zmešalo. Grobari i Delije su mamićeva braća. Mamić plače za Jugoslavijom, upucava se srpskim novinarima i hvali se kako zna sve pjesme Grobara i Delija.

CH
chemica
15:33 25.07.2012.

Dabogda ispali.