SLAVLJE BORUSSIJE

Dinamov protivnik u Ligi prvaka uz dosta muke upisao pobjedu

Champions League - Borussia Dortmund v Celtic
LEON KUEGELER/REUTERS
18.10.2024.
u 23:21

Pogotke za domaću momčad postigli su Ramy Bensebaini u 43. minuti i Serhou Guirassy u 83. minuti, dok je za St. Pauli strijelac bio Eric Smith.

Borussia Dortmund je sa 2-1 (1-0) svladala hamburški St. Pauli u prvoj utakmici 7. kola njemačkog nogometnog prvenstva, koja je odigrana na stadionu Signal Iduna Park.  

Pogotke za domaću momčad postigli su Ramy Bensebaini u 43. minuti i Serhou Guirassy u 83. minuti, dok je za St. Pauli strijelac bio Eric Smith.

Dortmundska momčad je došla do četvrte pobjede i sa 13 bodova privremeno skočila na četvrto mjesto. St. Pauli je sa četiri boda na 16. poziciji.

Vodeći Bayern i drugoplasirani RB Leipzig imaju po 14 bodova.  

Monaco - Lille 0:0

Nogometaši Monaca su ugostili Lille u prvoj utakmici 8. kola francuskog prvenstva, ali nisu uspjeli doći do pobjede, odigravši 0-0.

Monaco je od 61. minute bio s igračem manje, jer je isključen Jordan Teze. Gosti iz Lillea nisu uspjeli iskoristiti brojčanu prednost. Štoviše, domaća momčad je propustila nekoliko dobrih prilika za postizanje pogotka.

Monaco je sa 20 bodova ostao na vrhu ljestvice, a sada ih ima tri više od PSG-a, no Parižani imaju utakmicu manje. Lille je sa 14 bodova privremeno došao na četvrtu poziciju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije