ODUŠEVIO IH

Manchester City bi mogao zadržati Lamparda duže od predviđenog

Foto: Reuters/PIXSELL
Manchester City bi mogao zadržati Lamparda duže od predviđenog
06.10.2014.
u 09:10
- Nisam došao u City samo trenirati i popuniti broj u momčadi. Osjećam da su me u klubu sjajno prihvatili - rekao je Lampard.
Pogledaj originalni članak

Frank Lampard bi i nakon Nove godine mogao ostati u Manchester Cityju ako sve bude onako kako zamišljaju navijači, ali i legendarni nogometaš. Sad je sve na klubu da "odvagne" što želi i kako želi izvesti.

Jer, nekadašnjem kapetanu engleske reprezentacije ide jako dobro u novom klubu. U šest utakmica postigao je četiri gola i zato su krenule glasine da će ostati u Cityju sve dok se Yaya Toure ne vrati s Afričkog kupa nacija u veljači.

- Nikad nisam razmišljao unaprijed, no tko zna što će se događati nakon Nove godine. Ovdje sam do 1. siječnja, fokusiran sam na svoje igre u Cityju, a onda ćemo vidjeti. Puno je toga rečeno na početku sezone, ali jedino mogu utjecati na igre koje pružam na terenu. City će me se riješiti ne budem li dobro igrao - kazao je Lampard.

Navijači su također skloni opciji da Lampard ostane kod njih i u 2015. godini, a i momčad ga je izvrsno prihvatila.

- Zabio sam nekoliko golova, nadam se da navijači vide moju želju za igrom. Nisam došao u City samo trenirati i popuniti broj u momčadi. Osjećam da su me u klubu sjajno prihvatili - rekao je Lampard.

>> Lampard u "krivom" dresu, Drogba kaže: On je i dalje naš igrač

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.