ČAROBNJAK

Marca: Vječni Modrić uništio je i obrisao Barcelonu. Real ne može bez ponajboljeg igrača u povijesti

Foto: ALBERT GEA/REUTERS
Copa del Rey - Semi Final - Second Leg - FC Barcelona v Real Madrid
Foto: Joan Gosa/XINHUA
(SP)SPAIN-BARCELONA-FOOTBALL-KING'S CUP-BARCELONA VS REAL MADRID
Foto: ALBERT GEA/REUTERS
Copa del Rey - Semi Final - Second Leg - FC Barcelona v Real Madrid
Foto: NACHO DOCE/REUTERS
Copa del Rey - Semi Final - Second Leg - FC Barcelona v Real Madrid
Foto: Joan Gosa/XINHUA
(SP)SPAIN-BARCELONA-FOOTBALL-KING'S CUP-BARCELONA VS REAL MADRID
06.04.2023.
u 08:04
Španjolci se natječu tko će više nahvaliti 37-godišnjeg genijalca, posebno se istaknuo list blizak Madriđanima
Pogledaj originalni članak

Nogometaši Real Madrida izborili su plasman u finale španjolskog Kupa kralja nakon što su u uzvratnom susretu polufinala na Camp Nou deklasirali Barcelonu s 4-0 i tako nadoknadili domaći poraz 0-1. Junak utakmice bio je trostruki strijelac Karim Benzema (50, 59-11 m, 81), a među strijelce upisao se i Vinicius Junior (45+2). Kapetan hrvatske reprezentacija Luka Modrić odigrao je još jednu dojmljivu predstavu, a u 50. minuti je asistirao francuskom napadaču za drugi gol na utakmici.

Najčitaniji španjolski sportski list Marca ponovno je oduševljen igrom našeg nogometnog genijalca i sipa nove hvalospjeve. Luka je dominirao na sredini terena i potpuno zasjenio vezni red Katalonaca predvođen Gavijem, za kojeg je određena odšteta od milijardu eura.

"Kroos i Modrić su vječni. Nijemac i Hrvat izbrisali su Barcu s mape. Benzema je perfektno zabio drugi gol, ali remek-djelo od akcije počeo je Modrić. Njegova minijatura i dodavanje koje je Benzema pretvorio u gol su potezi utakmice. Luka je bio umjetnik utakmice", piše Marca.

"U drugom dijelu El Clasica pojavila se najbolja verzija Luke Modrića. Hrvat je još jednom u 37. godini dokazao da je vječan jer je fizički i tehnički uništio sve Barcine veznjake. Kada krene, jednostavno je nezaustavljiv. Real mu još nije ponudio novi ugovor iako mu aktualni završava za dva mjeseca, ali to će se dogoditi po inerciji jer klub jednostavno ne može bez jednog od najboljih nogometaša u povijesti", smatraju Španjolci.

"Bio je zadužen za magiju u zadnjoj trećini terena. U prvom poluvremenu nije se vidio jer je Real malo imao loptu, ali je zato kod drugog gola Barcelone skinuo svoj mađioničarski šešir. U drugom poluvremenu nametnuo je svoj zakon, a onaj potez za 2:0 mu je iz filmova", zaključuje izlaganje Marca.

VIDEO: Dinamova uprava odlučila, Čačić je bivši, izgubili su povjerenje u njega!

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Optimyst
Optimyst
15:39 06.04.2023.

Muči me jedna enigma, molio bih Maju Šuput da mi objasni kako to "miriši ljubav"? Hvala.