Budimpešta i Barcelona

Mektić s Bakerom u finalu parova, Murray u polufinale uz mnogo muke

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
Mektić
Foto: Reuters/PIXSELL
Andy Murray
Foto: Reuters
Murray
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
Mektić
Foto: Reuters/PIXSELL
Andy Murray
28.04.2017.
u 19:04
Španjolski tenisač Albert Ramos-Vinolas bio je na pragu druge pobjede nad prvim tenisačem svijeta Andyjem Murrayjem.
Pogledaj originalni članak

Hrvatski Davis Cup reprezentativac Nikola Mektić i američki tenisač Brian Baker izborili su mjesto u finalu turnira parova na ATP turniru u Budimpešti, gdje su u petak u polufinalu nadigrali druge nositelje Bjelorusa Maxa Mirnjija i Filipinca Treata Hueyja sa 6-4, 6-2

Mektić i Baker će u nedjeljnom finalu igrati protiv pobjednika drugog polufinala u kojem se Kolumbijci Juan Sebastian Cabal i Robert Farah sastaju sa nizozemsko-britanskim parom Robin Haase - Dominic Inglot.

Mektiću i Bakeru je to drugo zajedničko finale, nakon što su ove sezone osvojili naslov na turniru u Memphisu. Mektiću će to biti treće finale u karijeri, a drugo na zemljanoj podlozi, nakon prošlogodišnjeg finala Croatia Opena u Umagu, do kojeg je stigao s Antoniom Šančićem. 

A španjolski tenisač Albert Ramos-Vinolas bio je na pragu druge pobjede nad prvim tenisačem svijeta Andyjem Murrayjem u razmaku od tjedana dana, ali nije iskoristio servis za meč u trećem setu te je nakon tri sata igre Britanac došao do pobjede 2-6, 6-4, 7-6 (4) i polufinala ATP turnira serije 500 u Barceloni.  

Murrayev suparnik u polufinalu suparnik će biti Austrijanac Dominic Thiem koji je lakoćom sa 6-1, 6-2 za samo 52 minute svladao Japanca Yuichija Sugitu.

ATP Barcelona - četvrtfinale

Andy Murray (VB/1) - Albert Ramos-Vinolas (Špa/10) 2-6, 6-4, 7-6 (4)

Dominic Thiem (Aut/4) - Yuichi Sugita (Jap) 6-1, 6-2 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.