ATP turnir

Ivo Karlović u Budimpešti izgubio od Aljaža Bedena

Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
28.04.2017.
u 14:16

U meču koji je trajao sat vremena hrvatski je tenisač servirao sedam aseva, jedan više nego Bedene, ali je tri puta gubio servis dok suparniku nije uzeo ni jedan

Hrvatski tenisač Ivo Karlović završio je nastup na teniskom ATP turniru u Budimpešti nakon što ga je u petak u četvrtfinalu sa 6:4, 6:3 pobijedio britanski tenisač Aljaž Bedene.

U meču koji je trajao sat vremena hrvatski je tenisač servirao sedam aseva, jedan više nego Bedene, ali je tri puta gubio servis dok suparniku nije uzeo ni jedan.

Ovo je bio treći međusobni susret između Karlovića (ATP-22.) i Bedena (ATP-68.) i treća pobjeda britanskog tenisača koji je do 2015. godine igrao za Sloveniju. 

Komentara 1

PE
peugeot
00:29 29.04.2017.

Nesto ga servis nije isao cim je zabio samo 7 asova. E, Dr Ivo, trebao si tog (Zlo)venca, po papiru Britanca, da bombardujes asovima i da ga pocistis sa terena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije