BARCA ZAUSTAVLJENA

Messi: Sevilli želimo sve najbolje u nastavku Kupa kralja

Foto: AFP
Messi: Sevilli želimo sve najbolje u nastavku Kupa kralja
14.01.2010.
u 08:53
Lionel Messi i Gerard Pique bili su razočarani ispadanjem Barcelone iz Kupa kralja, no oba su igrača katalonskoga kluba uputila čestitke igračima Seville u njihovom velikom slavlju.
Pogledaj originalni članak

Barcelona je usred Andaluzije upisala 1-0 pobjedu, no ključnim se za proboj Seville u četvrtfinale natjecanja pokazala pobjeda ostvarena na Camp Nou (bilo je 2-1).

- Boli nas ovaj poraz i boli nas ispadanje. Imali smo u drugom poluvremenu mnogo prilika za plasman dalje, no preostaje nam tek čestitati Sevillinim nogometašima na njihovom uspjehu. Želimo im sve najbolje u nastavku natjecanja - kazao je Messi.

- I ja bih želio čestitati Sevilli koja je napravila sjajan posao. Nismo naviknuti na poraze, u dobroj smo formi, ali ne možemo pobijediti baš svaku utakmicu koju igramo. Premda je to obaveza nas kao Barceloninih nogometaša - dodao je Pique.

Na "uzvrat" protiv Seville Barcelona neće morati dugo čekati, naime, već nadolazećeg vikenda igraju prvenstveni susret 18. Primerinog kola protiv momčadi koja ih je spriječila u branjenju krune Kupa kralja.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.