SAD JE JASNO

Ostvarili smo povijesni uspjeh: Hrvatska futsal reprezentacija ušla u osminu finala SP-a

Hrvatska se nakon 24 godine plasirala na Svjetsko prvenstvo u futsalu
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/3
21.09.2024.
u 19:06

Hrvatska će u osminu finala kao jedna od četiri najbolje trećeplasirane selekcije i vjerojatno će igrati sa Španjolskom

Hrvatska futsal reprezentacija igrat će u osmini finala Svjetskoga prvenstva u Uzbekistanu nakon što su joj ishodi današnjih utakmica išli u prilog.

Hrvatska će u osminu finala kao jedna od četiri najbolje trećeplasirane selekcije i vjerojatno će igrati sa Španjolskom.

U dvobojima zadnjeg kola D skupine Svjetskog futsal prvenstva u Uzbekistanu Španjolska je svladala Libiju s 8-0, a Kazahstan je bio bolji od Novog Zelanda s 10-0.Španjolci su tako pomogli Hrvatskoj jer su s 8-0 svladali trećeplasiranu Libiju, koja je s tri boda i gol razlikom -9 ostala iza Hrvatske, koja ima također tri boda i gol-razliku minus jedan.

U skupini C Ukrajina je svladala Afganistan s 4-1, a Argentina Angolu s 9-5. Afganistan je treći u ovoj skupini s tri boda i gol-razlikom 8-10, pa je završio iza Hrvatske.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije