Kvalifikacije za SP

Mihajloviću momčad sastavljaju i određuju menadžeri

Foto: Screnshot youtube
Mihajloviću momčad sastavljaju i određuju menadžeri
16.10.2012.
u 13:46
– Ako se Srbija ne kvalificira na SP, podnijet ću ostavku i vratiti se u Italiju, u neki klub Serie A
Pogledaj originalni članak

Za reprezentaciju Srbije večerašnji je dvoboj u Skoplju biti ili ne biti.

 

– Ta utakmica dat će odgovor imamo li uopće momčad koja može igrati u Brazilu. Makedoniju bez Pandeva moramo pobijediti, sve ostalo bila bi katastrofa, jer će se Belgijci i Hrvati, koji igraju kod kuće, dodatno odvojiti. Posljednjih trideset minuta protiv Belgije u petak igrali smo kao da nas je netko našao na ulici, skupio i stavio na teren – priznao je srpski reprezentativac Milan Biševac.

Već razmišlja o odlasku

A srpski mediji nakon nokauta od Belgije (0:3) okomili su se na izbornika Mihajlovića. Optužuju ga da momčad sastavlja prema naredbi svog menadžera, Talijana Sergija Bertija. Naime, Berti se u partnerstvu s drugim menadžerom Ramadanijem brine o karijerama petorice srpskih reprezentativaca – Kolarova (City), Jovetića (Fiorentina), Savića (Fiorentina), Ljajića (Fiorentina) i Nastasića (City).

Mihajlović, kojeg ni narod nije prihvatio, već razmišlja o odlasku s izborničke klupe.

– Ako se Srbija ne kvalificira na SP, podnijet ću ostavku i vratiti se u Italiju, u neki klub Serie A – izjavio je Mihajlović jučer za talijanski Il Messaggero.

Najzanimljivija utakmica večerašnjih kvalifikacija za SP igra se u Madridu gdje Španjolska dočekuje Francusku. Francuski izbornik Didier Deschamps svjestan je da su Španjolci favoriti, uostalom, neporaženi su u 24 uzastopne kvalifikacijske utakmice, a Iker Casillas nije primio gol u posljednjih 728 minuta za reprezentaciju.
– Reći da idemo na pobjedu protiv Španjolske bilo bi smiješno. Igramo protiv momčadi koja je individualno i momčadski najjača na svijetu i bod bi bio jako dobar – izjavio je Deschamps.

Ronaldo ulazi u klub 100

Iako mu je samo 27 godina, Cristiano Ronaldo u današnjoj utakmici sa Sj. Irskom trebao bi postati tek treći Portugalac sa 100 nastupa za reprezentaciju. Više imaju samo Luis Figo (127) i Fernando Couto (110).

Derbi skupine C u Berlinu igraju Njemačka i Švedska. Zanimljiv je način na koji su se igrači elfa pripremali za Švedsku. Izbornik Löw dopustio im je da izađu u subotu, a većina reprezentativaca otišla je na koncert Jennifer Lopez u Berlinu!

– Bio je to najbolji izlazak sa suigračima iz reprezentacije ikad – rekao je Mesut Özil.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.