UZ ZNAKOVIT CITAT

Svjetski prvak oduševio fanove zadnjom objavom, slikao se na neuobičajenom mjestu

GER, Koeln, Abschiedsspiel Lukas Podolski, Poldi_s 11 vs. FC-Elf
Foto: Meuter
1/3
17.10.2024.
u 22:28

Podolski već godinama ima uspješan lanac trgovina kebabom. S vremenom je samo u pokrajini Sjevernoj Rajni – Vestfaliji otvorio 27 podružnica

Nekadašnji svjetski prvak Lukas Podolski s 39 godina oprostio se od aktivne nogometne karijere. Iako je već godinama aktivan u drugog, također itekako unosnon poslu s kebabom, sada se u Kölnu, gradu u čijem je nogometnom klubu najviše pokazao, odlučio umiroviti nakon oproštajne utakmice. Na njoj su sudjelovale legende iz njemačke reprezentacije s kojom je 2014. u Brazilu bio svjetski prvak, a utakmicu je pohodilo 50 tisuća navijača.

Sada je Podolski još jednom oduševio fanove, ovoga puta na Instagramu. Objavio je fotografiju iz jednog poljskog rudnika. Inače, Podolski je rođen u poljskim Gliwicama, a napisao je: "Bog vas blagoslovio" uz hashtag "nikad ne zaboravi otkuda dolaziš".

Podolski već godinama ima uspješan lanac trgovina kebabom. S vremenom je samo u pokrajini Sjevernoj Rajni – Vestfaliji otvorio 27 podružnica. Nedavno je rastužio svoje potrošače poskupljenjem cijena kebaba. Najavio je početkom ove godine Lukas Podolski kako će sada i u nas prilično popularno jelo stajati 7,90 eura, ali i to mu je premalo jer se za pizzu u Kölnu i okolici plaća deset eura.

– Mislim da je kebab ionako još uvijek previše jeftin. Mora biti skuplje. Kad odete u pizzeriju, platite oko deset eura. Ali sve što imate je tijesto, umak od rajčice i malo sira na njemu – razmišljao je glasno Podolski za susreta s dva tamošnja youtubera.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije