NE USTRUČAVAJU SE

Navijači Hajduka opet masovno vrijeđaju Perišića: Otkrili su kako to mogu učiniti

Hajduk i Istra sastali se u 25. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL
1/3
17.10.2024.
u 23:11

Navijači su to iskoristili pa su ispod poprilično prozaične objave počeli s uvredama na račun kluba i pojedinih, čak i bivših igrača

Nakon dva mjeseca navijači Hajduka su barem nakratko dobili priliku za komentirati jedan post na nekom od kanala društvenih mreža splitskog kluba. Konkretno, Hajduk je na Instagramu objavio zajednički video s krovnom europskom nogometnom federacijom (UEFA). Na njemu stoji podsjetnik na finale Lige prvaka mladih koje su nedavno odigrali Hajduk i nizozemski AZ.

Podsjetimo, Hajduk je ljetos nakon loših rezultata u Europi zatvorio mogućnost toga da navijači ili pratitelji na društvenim mrežama komentiraju Hajdukove objave. To je i dalje tako, ali zajedničku objavu s UEFA-om ne mogu ograničiti samo na dijeljenje i "lajkove".

Navijači su to iskoristili pa su ispod poprilično prozaične objave počeli s uvredama na račun kluba i pojedinih, čak i bivših igrača. 

Među najčešćim komentarima su, nažalost, uvrede na račun Ivana Perišića. On je početkom sezone napustio Hajduk za kojeg je odigrao jedan dio prošle polusezone. Perišić je uostalom, uz nisku loših rezultata i naljutio dio navijača pa je Hajduk i zbog situacije s njim odlučio navijačima ukinuti mogućnost komentiranja.

Ne zna se hoće li Hajduk i na svoje objave te na druge društvene mreže vratiti mogućnost komentiranja objava, ali jednom kada se to dogodi, navijači će sigurno sve objave obasuti kojekakvim izjavama.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar raznosač_pice
raznosač_pice
23:20 17.10.2024.

S obzirom na prikazano u reprezentaciji prošlu utakmicu, navijači Hajduka nemaju za čim žaliti. A da se ponio kao g...o , to je istina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije