Modrić bi trebao igrati protiv Orlanda

Modrić kažnjen s 80.000 funta zbog izjava

Foto: 'Stephen PondPress Association/Pixsell'
Modrić kažnjen s 80.000 funta zbog izjava
16.07.2011.
u 19:57
Zbog lakše ozljede gležnja Luka Modrić nije igrao u prijateljskoj utakmici između Tottenhama i Kaizer Chiefsa u južnoafričkom gradu Polokwaneu.
Pogledaj originalni članak

Domaćin je svladao Engleze 1:0, pogotkom Lebesea u 90. minuti. Niko Kranjčar igrao je za Tottenham u prvom dijelu, a Vedran Ćorluka ušao je na travnjak u nastavku utakmice. U Tottenhamu se, inače, nadaju da će Modrić biti spreman za drugu utakmicu južnoafričke turneje, protiv Orlando Piratesa u utorak.

U ostalim prijateljskim utakmicama Nikola Kalinić upisao je pogodak i asistenciju u Blackburnovoj 2:1 pobjedi protiv četvrtoligaša Accringtona, a Nikica Jelavić zabio je treći gol u pobjedi Glasgow Rangersa nad sjevernoirskim Linfieldom 4:1. Liverpool je svladao selekciju Malezije sa 6:3, Arsenal je igrao 1:1 kod kineskog Hangzhoua...

Levy - arogantni prevarant

Engleski mediji pišu da će Modrić biti financijski kažnjen zbog blaćenja predsjednika kluba Daniela Levyja! Činjenica da je javno optužio prvog čovjeka kluba za prevaru i aroganciju koštat će ga dviju tjednih plaća, dakle 80.000 funti, navodi portal Goal.com.

Isti portal doznaje i da će Chelsea za Modrića poslati i treću ponudu. Nakon prve, teške 22 milijuna funta, odnosno druge od 27, treća bi trebala prijeći čarobnu granicu od 30 milijuna funti...

- Luka je pritisnuo zube i nastoji se što bolje pripremiti za iduću sezonu. S nama je i to je važno. Dan za danom pojavljuje se na treninzima, radi i druži se sa suigračima. Uspjet ćemo ga dobro pripremiti – rekao je pomoćnik Harryja Redknappa, Joe Jordan, zaključivši:

Redknappov “novi Drogba”

- Modrić je Tottenhamov igrač i izniman je profesionalac. To je ono što je važno. O njegovim sposobnostima ne trebamo razgovarati, dokazao je da je klasa, pa je zato i toliko tražen, a mi smo već očajni u nastojanju da ga zadržimo - kaže Jordan.

Redknapp je, inače, na produženom odmoru i u JAR bi trebao doći u nedjelju. Ali, menadžer ni na odmoru ne miruje - pregovara s Romom oko Mirka Vučinića, a navodno je Tottenham sve dogovorio sa Sienom oko transfera “novog Drogbe”, 16-godišnjega bjelokošćanskog napadača Souleymanea Coulibalyja, koji je zablistao na SP (do 17 godina) u Meksiku, na kojem je zabio devet golova u četiri utakmice. Do dolaska na White Hart Lane, dijeli ga još samo dogovor sa Spursima oko godišnje plaće.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

DR
dragogera
20:34 16.07.2011.

okrenuo luka kontru,pa ce dok ga ne puste sada imat bolove,a gle mu place -pa onaj panj crouch ima duplo vise od njega,ma bjezi bilo gdje(chelsea)

DU
Deleted user
21:48 16.07.2011.

Broj Jedan kaznio Bob Rocka!

ZM
zmaj5
22:00 16.07.2011.

Ne brinem se ja za Lukicu.To je dvotjedna plaća.Halo ljudi 80 000 funti za pola mjeseca.Ne padam u nesvjest jer razmišljam kako da izčarobiram sa lovom do kraja mjseca,a da ne posudim.