PROBLEMI MEĐU VATRENIMA

Nema kraja lošoj sreći: Dalić ima nove muke, još jedan igrač otpao s popisa zbog ozljede

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Nema kraja lošoj sreći: Dalić ima nove muke, još jedan igrač otpao s popisa zbog ozljede
01.09.2024.
u 18:45
Veznjak hrvatske reprezentacije je došao na okupljanje u Zagreb, ali se pojavio na štakama i definitivno neće konkurirati u idućim dvobojima
Pogledaj originalni članak

Otkako je izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić objavio popis za Ligu nacija, ozljede su se počele nizati jedna za drugom.

Na toj listi ozlijeđenih se sad pridružio i veznjak Lovro Majer, koji je u Zagreb na okupljanje reprezentativaca stigao u štakama. 

Prvo se prije objave popisa znalo da Marcelo Brozović i Domagoj Vida odlaze u reprezentativnu mirovinu, ali i da izborniku neće biti dostupni ozlijeđeni Josip Juranović i Nikola Vlašić.

Nedugo nakon objave popisa ozlijedila su se trojica braniča, Josip Stanišić, Martin Erlić i Duje Ćaleta-Car, pa je tako Dalić ostao na trenutno tek četiri braniča na popisu; tri stopera i jednom lijevom beku, bez ijednog desnog beka. Sad su nastali problemi i u veznom redu.

VEZANI ČLANCI:

Što se tiče Majera, veznjak Wolfsburga stradao je u subotu na utakmici novog prvoligaša Kiela i njegove momčadi koju su Vukovi pobijedili rezultatom 2:0.

Izašao je s terena u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena jer ga je protivnik nagazio na gležanj. Nakon inicijalnog kontakta očekivala se još i teža ozljeda, ali su nakon pretraga u Wolfsburgu odahnuli što će njegovo izbivanje s terena trajati samo mjesec dana.

Majer je u sezonu ušao briljantno. U prvom kolu protiv Bayerna Wolfsburg je bio poražen 2:3, ali Majer je briljirao u dvoboju s dva pogotka. Tada je ozlijedio jagodičnu kost i na kraju se vrlo brzo oporavio, no sad je nažalost stigla teža ozljeda.

Hrvatska reprezentacija u nadolazećim dvobojima Lige nacija igra protiv Portugala u gostima 5. rujna, a potom 8. rujna protiv Poljske na osječkoj Opus Areni.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar marsijaneri
marsijaneri
19:31 01.09.2024.

"Na toj listi ozlijeđenih se sad pridružio i veznjak Lovro Majer, koji je u Zagreb na okupljanje reprezentativaca stigao u štakama." Nevjerojatno! koje li šlampavosti.

KO
Konan
23:21 01.09.2024.

Zov Rakitica. Rastura sa Hajfukom