VIJESTI IZ SAVEZA

Velike vijesti za vatrene! Modrić i društvo dobivaju ono što su desetljećima sanjali

KATAR 2022 - Hrvatska pobjedila Maroko i osvojila broncu na Svjetskom prvenstvu
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/3
29.08.2024.
u 10:30

Nakon pravomoćnosti građevinske dozvole, Hrvatski nogometni savez raspisat će natječaj za izvođača radova, a nakon odabira istoga, početkom 2025. godine očekuje se uvođenje izvođača u posao te početak radova, naveli su iz HNS-a

Hrvatski nogometni savez je na svojim službenim internetskim stranicama objavio kako su konačno dobili građevinsku dozvolu za izgradnju nogometnog kampa u Velikoj Gorici. Lokacijska dozvola za kompleks izdana je u svibnju ove godine. Po prikupljanju potrebne dokumentacije HNS je od grada zatražio izdavanje građevinske dozvole, a kada je utvrđeno da je projekt izrađen u skladu sa svim propisima konačno je dobio i ovaj preduvjet za početak izgradnje,

"Dobivanje građevinske dozvole značajan je korak prema ostvarenju našeg strateškog cilja - izgradnji kampa Hrvatskog nogometnog saveza. Raduje me što smo ovime okončali najveći dio onoga što možemo nazvati 'papirologijom', koja je u ovako kompleksnom projektu vrlo zahtjevna, pa zahvaljujem svima koji su sa strane HNS-a odradili veliki posao,  gradonačelniku Krešimiru Ačkaru na podršci i gradu Velikoj Gorici na pozitivnom rješenju. Drago mi je što držimo zacrtani tempo te se radujem početku radova u 2025. godini, kada ćemo vidjeti konkretne obrise kampa kojeg hrvatski nogomet sanja od svoje samostalnosti", izjavio je predsjednik HNS-a Marijan Kustić.

GALERIJA Raskoš u kojoj živi Luka Modrić: Vila s više od 2500 kvadrata i skupi automobili

KATAR 2022 - Hrvatska pobjedila Maroko i osvojila broncu na Svjetskom prvenstvu
1/19

Nakon pravomoćnosti građevinske dozvole, Hrvatski nogometni savez raspisat će natječaj za izvođača radova, a nakon odabira istoga, početkom 2025. godine očekuje se uvođenje izvođača u posao te početak radova, naveli su iz saveza u svome priopćenju u još jedan veliki korak za hrvatski nogomet. Ovo su naravno izvrsne vijesti za Zlatka Dalića i hrvatsku nogometnu reprezentaciju koja će konačno imati vlastiti teren i sve potrebne sadržaje za uspješne pripreme prije velikih natjecanja i lova na nove uspjehe.

"Uložili smo puno truda u izradu glavnog projekta te nas stoga raduje izdana građevinska dozvola koja označava ključni korak prema početku radova na kampu HNS-a. Pritom želim zahvaliti svim kolegama koji su radili na glavnom projektu, kao i rukovodstvu Saveza na čelu s predsjednikom Kustićem na velikoj podršci iz koje je razvidno kako je izgradnja kampa postavljena kao strateški prioritet Saveza. To nas obvezuje da nastavimo u istom tempu i da početkom iduće godine krenemo s gradnjom", izjavila je voditeljica infrastrukture u HNS-u, Andrea Dokuš. Ilustracije projekta možete pogledati OVDJE.

VIDEO Dinamo je ušao u Ligu prvaka! Evo što donosi nova ligaška faza i kako funkcionira

Komentara 8

PO
Poganec
14:01 29.08.2024.

Nista se nije pomaklo niti nece niti prije rata niti poslije Sve ostalo po starom kao da nismo uEU

Avatar gusjenica
gusjenica
19:29 29.08.2024.

Ma što Modrić dobiva? Ajde ne mlati bez veze.

Avatar Castro
Castro
12:11 29.08.2024.

Bojim se da je to opet samo prica. Pogledajte samo slucaj " stadion ". Crkva, grad, ministarstvo, hns, klub....vrte se u krug i nista se ne napravi..ja jednostavno ne mogu vjerovati da ne postoji volja i pritisak i lobi da se konacno krene u izgradnju stadiona u Zagrebu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije