TRAJNI PEČAT

Nova tetovaža Sergeja Jakirovića je apsolutni hit, pogledajte što je stavio na sebe nakon duple krune

Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Nogometaši Dinama na Trgu bana Jelačića s navijačima proslavili naslov prvaka Hrvatske
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Dinamo i Rudeš sastali se u 36. kolu SuperSport HNL-a
28.05.2024.
u 12:45
Posebnu pozornost treba ipak posvetiti Sergeju Jakiroviću. Njegov početak u Dinamu nije bio baš najbolji, nekoliko se puta glasno pričalo i debljim slovima pisalo o mogućnosti da zbog loših rezultata napusti klupu
Pogledaj originalni članak

Dinamo je proslavio duplu krunu proteklog tjedna. Izabranici Sergeja Jakirovića osvojili su i prvenstvo i kup, oba natjecanja nakon duela s Rijekom. Stari-novi prvak Hrvatske sada ima još jednu želju do kraja sezone. Ako madridski Real u subotu protiv Borussije osvoji novu, 15. europsku titulu u klupskoj povijesti, plavi će u kvalifikacije za Ligu prvaka sljedeće sezone krenuti tek od zadnje prepreke, tj. od Play-off runde.

U nedjelju nakon dvoboja s Rudešom, igrači i stručni stožer Dinama zajedno su s navijačima proslavili titulu prvaka na Trgu bana Jelačića. Plavo slavlje pamtit će se još godinama, a sad je pred momčadi i upravom slaganje novog Dinama, onog koji će biti konkurentan i u europskim okvirima.

Posebnu pozornost treba ipak posvetiti Sergeju Jakiroviću. Njegov početak u Dinamu nije bio baš najbolji, nekoliko se puta glasno pričalo i debljim slovima pisalo o mogućnosti da zbog loših rezultata napusti klupu. No, ovoga proljeća igrali su fantastično i na kraju, tri kola prije kraja osigurali titulu prvaka. Jakirović je nakon sezone za pamćenje istetovirao na lijevoj nozi oba osvojena pehara. Doznajemo da je već nakon što je Dinamo pobijedio Osijek i matematički potvrdio titulu Jakirović htio tetovirati jedan pehar, onaj HNL-a. No, savjetovali su mu da pričeka i finale Kupa kako bi istovremeno tetovirao i taj pehar.

Evo kako izgleda najnovija tetovaža Sergeja Jakirovića:

Foto: osobni album

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.