Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI PRIJATELJI

Zvijezda Manchester Uniteda objavila fotografiju s Dinamove proslave, jasno je i zašto

Nogometaši Dinama u otvorenom autobusu idu prema Trgu na proslavu naslova prvaka
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/5
28.05.2024.
u 08:35

Prijateljstvo između Ristovskog i Fernandesa datira još iz vremena kad su zajedno igrali u redovima lisabonskog velikana

Dinamo je proslavio dvostruku krunu osvojenu proteklog tjedna. Izabranici Sergeja Jakirovića osvojili su sve domaće trofeje nakon što su u dvije odvojene utrke protiv Rijeke završili kao pobjednici. Podsjetimo, prošle srijede plavi su na Rujevici slavili u uzvratnom susretu finala Kupa (3:1) i na taj način podignuli "Rabuzinovo Sunce". Nekoliko dana kasnije, u nedjelju, Dinamo je i formalno postao prvak Hrvatske, a veliko slavlje uslijedilo je odmah nakon utakmice posljednjeg kola s Rudešom. Navijači Dinama priredili su plavima spektakularan doček na Trgu bana Jelačića.

Naravno, među igračima bio je i Stefan Ristovski. Ratnik na terenu, beskompromisni borac, ali i čovjek za slavlje, na mnogim je fotografijama Dinamove proslave s navijačima koja se dogodila nakon 17 godina na glavnom zagrebačkom trgu. 

Inače, Ristovski je nakon odlaska iz Rijeke 2017. godine, a do dolaska na Maksimir igrao u redovima lisabonskog Sportinga. Ondje je postao veliki prijatelj s bivšim igračem toga kluba, a danas zvijezdom Manchester Uniteda, Brunom Fernandesom. Portugalac je na svojim društvenim mrežama objavio jednu fotografiju s Dinamovog slavlja.

- Fenomen! - napisao je Fernandes, a fotografija se brzo proširila među Dinamovim navijačima.

Foto: Screenshot: Instagram

Komentara 1

Avatar KorisnikZa2Kn
KorisnikZa2Kn
01:57 29.05.2024.

jel mozda drug tetejac dosao pozdraviti dinamovce? ako ono sto zna napraviti sa svojim istomisljenicima?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije