OPORAVLJEN Hrvatski je reprezentativac ozdravio i danas će igrati za HSV

Olić: U Andori nisam bolje ni očekivao

04.04.2009.
u 11:30
Pogledaj originalni članak

Napadački dvojac HSV-a oporavlja se, Ivica Olić i Mladen Petrić propustili su utakmicu naše reprezentacije u Andori. Ipak, važnija je vijest da se vraćaju nogometu i da bi obojica mogli danas zaigrati za hamburški klub.

- Bolest je prošla, u nedjelju sam prestao piti antibiotike, od ponedjeljka treniram i danas ću igrati protiv Hoffenheima – veli Ivica Olić.

Planirao je da će tijekom priprema posjetiti reprezentaciju u Zagrebu, no nije se pojavio.

- Oporavljao sam se i zaključio da je bolje da se ne umaram putem, da je bolje da počnem s trenizima u HSV-u.

Susret kockastih s Andorom gledao je na TV-u.

- Nisam ni očekivao da će tamo biti bolje, znao sam da će biti tako tvrda utakmica. Ma, ti likovi igraju isto i kad je 0:0 i kad gube 1:0 i kad gube 5:0, nema šanse da se malo otvore.

Navodno je Petrić izjavio da je Hrvatska izgubili klasu nakon prošlogodišnjeg Europskog prvenstva.

- Ma tko zna kako su to mediji prenijeli i šta je Mladen mislio i rekao. Nisam pričao s njime o tome, ali po mojem mišljenju imamo puno mjesta za napredak. Pa ostali smo samo bez Nike Kovača, a Modrić, Kranjčar, Ćorluka, Eduardo... sad su samo iskusniji. Nemamo staru reprezentaciju, u najboljim su godinama.

Pa niste ni vi stari, Bayern vas zacijelo ne bi kupio da je drukčije.

- A istina, mogu ja još dosta toga odigrati.

Prvi na redu je Hoffenheim koji je u prvom dijelu prvenstva slavio 3:0 pobjedu nad HSV-om. A pamti se i šamaranje Ivice Olića i igrača Hoffenheima Carlosa Eduarda na pripremama u Španjolskoj.

- Dobili su nas jer smo igrali dva dana nakon utakmice u Kupu Uefe, bili smo desetkovani. Sad je vrijeme da im vratimo za taj poraz. A to s Eduardom je prošla stvar, mogu mu samo uzvratiti tako da ih danas pobijedimo – sjajno je raspoložen Olić.

Pogledajte na vecernji.hr