HNS KRITIZIRA

Osijek zbog štrajka igrača može biti kažnjen

Foto: Goran Kovacic/pixsell
Osijek štrajk
Foto: Goran Kovacic/pixsell
Osijek štrajk
Foto: Pixsell
Instagram
Autor
Ante Buškulić
24.02.2014.
u 21:31
– To je performans kojim igrači neće ništa postići, a na koji ih je pogrešno naveo sindikat, koji zapravo nije sindikat. HNS ispada kriv, a nema veze s takvim stanjem jer je Osijek dioničko društvo – govori Brezni.
Pogledaj originalni članak

Igrači Osijeka na utakmici s Rijekom su petominutim štrajkom ukazali na problem s višemjesečnom neisplatom plaća u klubu. Njihov potez je komentirao povjerenik lige Josip Brezni.

– To je performans kojim igrači neće ništa postići, a na koji ih je pogrešno naveo sindikat, koji zapravo nije sindikat. HNS ispada kriv, a nema veze s takvim stanjem jer je Osijek dioničko društvo – govori Brezni i dodaje:

– Do sankcije može doći javi li se vlasnik TV prava i zatraži naknadu štete za pet minuta kašnjenja prijenosa. Mogli su to najaviti i izvesti pet minuta prije utakmice i sve bi bilo čisto. Ovako, sudac je, recimo, mogao svim igračima dati karton! Ili da je Rijeka imala prvu loptu, mogla je igrati i zabiti gol. Eto, i sudac (Mlakar, nap. a.) i Rijekini igrači bili su blagonakloni, naš TV partner zasad se nije javio, pa ako je igračima Osijeka to pomoglo, super!

>> Osječani štrajkali na utakmici s Rijekom, bez plaće su pola godine

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.