UVIJEK U SRCU

Perišić još jednom pokazao veliko srce: Evo kako je usrećio mlade u Omišu

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Perišić još jednom pokazao veliko srce: Evo kako je usrećio mlade u Omišu
12.11.2021.
u 16:14
- Naš proslavljeni reprezentativac, Omišanin Ivan Perišić, još jednom je pokazao da nije zaboravio klub u kojem je napravio svoje prve nogometne korake.
Pogledaj originalni članak

Ivan Perišić u mnogo je navrata pokazao velikodušnost, kao i privrženost svom Omišu, a potvrdio je to i posljednjim potezom s ulaznicama za utakmicu protiv Rusije na Poljudu 14. studenoga od 15 sati.

>>> Provjerite znanje kroz kviz o utakmicama Hrvatske na Poljudu

Bit će to posljednji kvalifikacijski dvoboj vatrenih za Svjetsko prvenstvo 2022. u Kataru, a za plasman je Hrvatskoj potrebna isključivo pobjeda. Naravno, splitski stadion rasprodan je, a "razgrabljeno" je i 700 ulaznica viška, koje su ostale jer nije bilo većeg interesa ruskih navijača za dolaskom.

Foto: Milan Sabic/PIXSELL
Split: Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo, Hrvatska - Slovenija

Kako bi mogli svjedočiti tom spektaklu, Perišić je svim dječacima iz omladinskog pogona NK Omiša, u kojem je i sam počeo karijeru, osigurao ulaznice.

- Naš proslavljeni reprezentativac, Omišanin Ivan Perišić, još jednom je pokazao da nije zaboravio klub u kojem je napravio svoje prve nogometne korake. Svim dječacima iz omladinskog pogona osigurao je ulaznicu i prijevoz za nedjeljni spektakl na splitskom Poljudu u ogledu protiv Rusije. Momci će pratiti vatrene u pratnji svojih trenera - oglasili su se iz NK Omiša te se zahvalili od srca ponajboljem igraču kojeg je hrvatska nogometna reprezentacija ikad imala.

 

Zabio je Perišić i u pobjedi nad Maltom (7:1), što mu je bio 32. pogodak za reprezentaciju. Mario Mandžukić ima samo jedan više, a Davor Šuker ih je na 45. Nije nerealno za očekivati da bi Perišić prije kraja karijere mogao postati najbolji strijelac vatrenih u povijesti.

Njegov pogodak, a i sve ostale protiv Malte, možete pogledati OVDJE.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar R & I
R & I
18:02 12.11.2021.

Legenda