REAKCIJA IZBORNIKA

Zlatko Dalić: U Splitu nas čeka spektakl, a sve imamo u svojim rukama... Moja vjera je ogromna

Zlatko Dalić
Foto: HANNAH MCKAY/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/7
11.11.2021.
u 23:06

- Pripremit ćemo se najbolje što možemo. Lijepo je da će u Splitu biti pun stadion, to će biti atmosfera kakvu samo možeš zamisliti. Bit će teško, ali moja vjera je ogromna.

Hrvatski nogometni izbornik Zlatko Dalić prokomentirao je uvjerljivu pobjedu nad Maltom (7:1) u pretposljednjem kolu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo. Najveća je to pobjeda vatrenih u Dalićevoj eri.

- Najvažnija su tri boda. Moram dečkima čestitati na pristupu. Rekao sam im da je sve u njihovim glavama. Rezultat je takav kakav je, ali najvažnija su tri boda. Slijedi spektakl u Splitu - rekao je Dalić i dodao:

- Puno smo se trudili, bilo je puno dobrih stvari... Žao mi je jedino zbog gola koji smo zabili sami sebi. Znamo da u Splitu moramo biti još bolji, ali sada imamo sve u svojim rukama. Energija koju dečki imaju me veseli i mislim da će sve biti dobro.

Sada moramo dobiti Rusiju na Poljudu za izravan plasman na SP.

- Pripremit ćemo se najbolje što možemo. Lijepo je da će u Splitu biti pun stadion, to će biti atmosfera kakvu samo možeš zamisliti. Bit će teško, ali moja vjera je ogromna.

Kakvu momčad možemo očekivati, danas su od prve minute igrali Grbić, Majer...

- Vidjet ćemo što će biti ova dva dana, ali ovi igrači su budućnost Hrvatske i igrači koji će nositi reprezentaciju idućih godina. No, sad je bitan plasman u Katar.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Ključne riječi

Komentara 11

BL
blekpanther
00:25 12.11.2021.

Nemojte u ovoj velikoj euforiji i htjenju zaboraviti na sigurnost u Splitu, crtači svastike još uvijek su slobodni! Sretno Vatreni!

VL
????
09:01 12.11.2021.

Ako su Srbi Rusima uvalili, ne tako davno, 5 komada, onda mi možemo pobijediti barem s 1:0 ili 2:1

OO
onaj_od_tamo
09:00 12.11.2021.

Broz sam sebi moze asistirati i zabiti gol - svaka cast 😉

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije