potencijalni vatreni

Petrić: Razgovarat ću sa Štimcem; Vukčević: Ne želim razbijati glavu

Foto: Pixsell
Mladen Petrić (1)
Foto: AFP
Boris Vukčević
Foto: Ivana Ivanović/PIXSELL
Igor Štimac
16.08.2012.
u 14:10
Vukčević je pak nakon pet nastupa za U21 reprezentaciju Njemačke kazao da je seniorska reprezentacija njegov dugoročan cilj.
Pogledaj originalni članak

Dvojica potencijalnih izabranika Igora Štimca, napadač Fulhama Mladen Petrić (31) i veznjak Hoffenheima Boris Vukčević (22) iznijeli su njemačkom Kickeru stavove o svojem eventualnom nastupanju za hrvatsku reprezentaciju.

Na pitanje ima li i dalje reprezentativnih ambicija nakon što nije bio u kadru Slavena Bilića na Europskom prvenstvu u Poljskoj i Ukrajini, Petrić je odgovorio:

– Ne znam. Moram porazgovarati s novim izbornikom Igorom Štimcem i vidjeti na čemu smo.

Vukčević je pak nakon pet nastupa za U21 reprezentaciju Njemačke kazao da je seniorska reprezentacija njegov dugoročan cilj.

Uslijedilo je pitanje na koju je reprezentaciju mislio – hrvatsku ili njemačku?

– Igrao sam dosad za mlade selekcije Njemačke i trenutačno ne razmišljam o promjeni sredine. S Hrvatskom si definitivno u ovom trenutku ne želim razbijati glavu. Imam važnijih ciljeva – kazao je igrač rođen u Osijeku premda, kako navodi Kicker, još nije prekrižio nacionalnu momčad majčine domovine.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

TR
traktorijada
14:33 16.08.2012.

je mladene-pogrijesio si, da si igrao za svicarsku reprezentaciju tamo bi bio jos dan danas kralj, a u hrvatskjoj n iti te ne zele, zato je gavranovic postupio ispravno i odlucio se za svicarsku.

AP
Arbitražna-Pravda
14:54 16.08.2012.

Petrić je idealan za sistem igre kad se stoji visoko gore a Vukčević da razbijati glavu ako umesto gore ide igrati za one duboko dolje..

AN
Andreeejjj
14:19 16.08.2012.

Pa bolje ti je dečko, da se držiš NJEMAČKE repke, barem češ uživati u uspjesima i medalijama! Svaka ti čast!