MATEO LISICA

Pogodak koji je utišao krcati Poljud: 'Srce mi je stalo kad sam zabio, svaka čast Ercegu'

Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL
Pogodak koji je utišao krcati Poljud: 'Srce mi je stalo kad sam zabio, svaka čast Ercegu'
03.09.2023.
u 09:19
Lisica je zabio treći pogodak u 77. nastupu za Istru, a priznao je kako mu je ovo najvažniji zgoditak karijere
Pogledaj originalni članak

Istra 1961 slavi veliku pobjedu protiv Hajduka, junak Mateo Lisica (20) zabio je u 101. minuti pobjednosni pogodak i utišao prepuni Poljud nakon što su gosti izveli brzu kontru koja je krenula preko Ante Ercega. Puljani su tako nanijeli prvi poraz Hajduku ove sezone koji je dominirao većinom utakmice. 

- Ne znam što bih vam rekao osim da mi je stalo srce kada sam postigao pogodak koji mi je najdraži u karijeri. Ja sam samo šlag na torti, sve zasluge idu ekipi koja se borila kroz cijelu utakmicu. Dosta vježbam ovakve situacije. Mislim da sam po tom pitanju dosta napredovao od prošle sezone. Svaka čast i Ercegu, borio se cijelu utakmicu i iz vikenda u vikend je istučen od protivničke obrane - rekao je poslije susreta Mateo Lisica. 

VEZANI ČLANCI:

- Loše smo ušli u sezonu, ali sada smo tri utakmice bez poraza. Mislim da se iz utakmicu u utakmicu dižemo i samo nam je nebo granica. Pogodak posvećujem svojoj obitelji koja mi je najveća podrška. Osim njima svim svojim prijateljima i trenerima koji me uvijek podržavaju - rekao je junak Istre. 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Stradun
Stradun
12:27 03.09.2023.

Bravo mali. Samo radi.