FUTSAL SP

Hrvatska upisala veliku pobjedu! Velika pobjeda nad Kubom ostavlja nas u igri za prolazak

Hrvatska se nakon 24 godine plasirala na Svjetsko prvenstvo u futsalu
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/3
20.09.2024.
u 16:21

Perić, Marinović i Čekol su zabili na početku drugog dijela, a Mataja i Perić u istoj, 31. minuti za konačnih 7-0, koje bi, prema kalkulacijama, trebalo biti dovoljno za prolaz. U drugoj utakmici naše skupine Brazil je svladao Tajland s 9-1

Hrvatska futsal reprezentacija pobijedila je u zadnjem kolu B skupine Svjetskog prvenstva u Taškentu selekciju Kube s 7-0 (2-0), te tako ostali u igri za osminu finala. Pogotke su za hrvatsku vrstu dali Kristijan Čekol (2, 27), Niko Vukmir (13), Luka Perić (23, 31), Dario Marinović (26) i David Mataja (31).

Hrvatska je nakon poraza od Tajlanda i Brazila, ubilježila prvu pobjedu, te sada s tri boda i gol-razlikom 9-10 sa strepnjom čeka ishode ostalih utakmica, kako bi saznali hoće li se naći među četiri najbolja iz ukupno šest skupina, koji prolaze u osminu finala.

GALERIJA Osvanuo novi mural BBB-a u Velikoj Gorici, ima i specijalnu poruku

Hrvatska se nakon 24 godine plasirala na Svjetsko prvenstvo u futsalu
1/9

Izabranici Marinka Mavrovića ušli su u ovu utakmicu agresivno i poveli preko Čekola već nakon minute i pol, no onda je uslijedila revija promašaja hrvatskih igrača. U 13. minuti Vukmir podiže na 2-0 i to je bio rezultat prvog dijela.

Perić, Marinović i Čekol su zabili na početku drugog dijela, a Mataja i Perić u istoj, 31. minuti za konačnih 7-0, koje bi, prema kalkulacijama, trebalo biti dovoljno za prolaz. U drugoj utakmici naše skupine Brazil je svladao Tajland s 9-1.

VIDEO Intervju sa Zdravkom Mamićem

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije