NAVIJAČI NEGODUJU

Poljaci poručuju: Nije prvi put da je Denis Buntić zabrljao

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
Poljaci poručuju: Nije prvi put da je Denis Buntić zabrljao
31.01.2013.
u 22:30
Ustanovi li se da je naš reprezentativac kriv, sigurno će izletjeti iz kluba Kielce
Pogledaj originalni članak

Navijači Kielca nisu baš presretni ozljedama hrvatskih rukometaša. I dok se na ozljede Štrleka i Čupića nije moglo utjecati, na onu Buntićevu jest.

- Navijač sam Kielca dugi niz godina. Uredno plaćam ne baš jeftine ulaznice. I srce me boli kada igrači poput Buntića, koji zarađuju velik novac, svojim postupcima izvan parketa ne poštuju ni klub ni navijače - napisao je jedan ljubitelj poljskog kluba.

Upravni odbor kluba sastat će se u ponedjeljak i na njemu će utvrditi kolika je Buntićeva krivnja. Ustanovi li se da je kriv, sigurno će mu otkazati ugovor.

Nešto slično dogodilo se u Zagrebu kada je Rasikevičius, tadašnji igrač Zagreba, dobio bejzbolskom palicom po glavi ispred diskoteke Saloon. Klub nije kaznio svog igrača jer nije bio kriv za incident.

Ovo nije bilo prvi put da igrači Kielca ostanu budni dulje nego inače. U klubu pouzdano znaju da su Rastko Stojković, Denis Buntić, Tomas Roszinski i Krzysztof Lijewski, koji se vratio sa Svjetskog prvenstva nakon što je Poljska ispala u osmini finala, bili u jednom baru prošlog petka do šest ujutro.

- Nije ovo prvi put da je Buntić zabrljao. Klub je zataškao da je jednom prilikom vozio pijan - rekao je poljskom dnevniku Fakt anonimni izvor.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

W0
Wien 001
17:23 01.02.2013.

Jako profesionalan novinar. Rekla kazala izvor napisa anonomni fan javio anonimni izvor itd.... Bunta je medju boljim igracima po minutazi i ucinku u nasoj repki na proslim prvenstvima ,napisite to i zasto se kopljar forsira u napadu . Bunta nije bio sad na svjetskom prvenstvu greskom doktora u klubu kielcei losom procjenom povrede .zasto o tome ne pisete a pisete o bitki i nemate pojma sta je bilo. Zalosno al to je nasa hrvatska..... Pozdrav svim hrvatima ma gdje bili rijeci su dragog mi ratnog voditelja dnevnika ......