TRENER LIVERPOOLA

Poraženi Klopp: Modrićev ugovor? To nije moj problem. Hvala Bogu da ne igramo s njima svaki tjedan

Foto: Phil Noble/REUTERS
Champions League - Round of 16 First Leg - Liverpool v Real Madrid
Foto: Andrew Boyers/REUTERS
Champions League - Liverpool Press Conference
Foto: Andrew Boyers/REUTERS
Champions League - Liverpool Press Conference
22.02.2023.
u 08:45
Njemački strateg nije mogao biti zadovoljan raspletom situacije na Anfieldu. Redsi su dobro ušli u susret, postigli dva pogotka, no u nastavku je uslijedila rapsodija Reala. Upitali su ga je li pitanje njihova prolaska već odlučeno, a dotaknuo se i sjajnog Luke Modrića.
Pogledaj originalni članak

Kakva je to večer sinoć bila na Anfieldu. Liverpool je ugostio Real Madrid s Lukom Modrićem u prvih 11, poveo s 2:0, a onda doživio teški debakl jer sjajni su Madriđani u konačnici slavili s 5:2 i tako već u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka riješili pitanje prolaska u iduću fazu natjecanja. Trener domaćina Jürgen Klopp ne može biti zadovoljan sezonom kakvu Redsi igraju – uz to što je Real postao prvi klub u povijesti koji im je u europskoj utakmici zabio pet pogodaka na domaćem terenu, na tablici Premier lige tek su na osmom mjestu.

 

Kapetan hrvatske reprezentacije ponovo je bio jedan od najboljih igrača na terenu. Upisao je i asistenciju za treći Realov pogodak, te započeo akciju kod posljednjeg, petog pogotka španjolskog sastava. Njemačkog stratega upitali su zaslužuje li Modrić novi ugovor u klubu. 

– To nije moj problem. On je sjajan igrač i siguran sam da će Carlo i Madrid učiniti pravu stvar s Modrićem – rekao je.

Je li pitanje prolaska Reala ovakvom visokom pobjedom odlučeno uoči uzvrata?

Foto: Andrew Boyers/REUTERS
Champions League - Liverpool Press Conference

– Mislim da je odlučeno. Ali za tri tjedna, kako se utakmica bude bližila... Morat ćemo riskirati, a oni su tu opasni. Idemo tamo pobijediti i vidjet ćemo. Real? Ne moramo se tako braniti u drugim utakmicama, oni su jedna od najboljih momčadi svijeta i hvala Bogu da ne moramo igrati protiv njih svaki tjedan – ističe.

Na poluvrijeme su momčadi otišle s 2:2, no Eder Militao i Karim Benzema pobrinuli su se da gosti već nakon deset minuta nastavka imaju dva pogotka prednosti. 

– Osjećao sam se dobro nakon prvog dijela iako smo primili golove. Bilo je jasno da ćemo imati probleme ako ne budemo visoko stajali. Drugo poluvrijeme počelo je faulom za koji nisam siguran je li bio, ali moramo ga braniti bolje. Nije moguće da nam igrač stoji slobodan u tom dijelu terena. Nakon 3:2 to je bila utakmica koju su oni htjeli. Mogli smo igrati bolje, ali smo im previše davali loptu. Jedan gol je bio veliki odbijanac, drugi je Benzema mirno pospremio. Nije dobar osjećaj, ali puno ću toga svejedno naučiti iz ove utakmice, pogotovo iz prvog poluvremena – zaključio je Klopp.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

BP
Besposlen pop
09:33 22.02.2023.

Autor članka nije u formi; nezavršene rečenice, napisan pogrešan klub…

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
09:14 22.02.2023.

Ništa ti nećeš naučiti iz ove utakmice. Tebi su Wolvesi koji se bore za opstanak zabili 3 komada i što si naučio iz te utakmice. Obrana ti je ispod razine III HNL, a veznog reda nemaš nakon 30 minuta. Ako ti veznjaci ne ulaze u faul a braniči u duel ne možeš se obraniti od nikoga. Da je Cadiz poveo 2 : 0 protiv Reala izvukao bi barem neriješeno.