MAJSTOR

Modrić partijom na Anfieldu zadivio svijet, pljušte pohvale sa svih strana

Liverpool v Real Madrid - UEFA Champions League First Knockout Round - Anfield
Foto: Andrew Yates
1/8
Autori: Vecernji.hr, Hina
22.02.2023.
u 07:21

"On je vođa i životno osiguranje u velikim noćima. Ludo je vladati Anfieldom s 37 godina," piše Marca.

Ovako pobjeđuje Real Madrid, napisao je Luka Modrić na Twitteru nakon fantastične predstave Real Madrida koji je na Anfieldu pobijedio Liverpool sa 5-2 u prvom susretu osmine finala Lige prvaka. "Redsi" su poveli 2-0, no aktualni europski prvak je u nastavku susreta preokrenuo rezultat postigavši čak pet golova. Real je time postao prvi klub u povijesti koji je zabio pet golova Liverpoolu u nekoj europskoj utakmici na Anfieldu.

Kapetan hrvatske reprezentacije ponovo je bio jedan od najboljih igrača na terenu. Upisao je i asistenciju za treći Realov pogodak, te započeo akciju kod posljednjeg, petog pogotka španjolskog sastava.

Za sjajnu predstavu koju je pokazao dobivao je pohvale sa svih strana.

"Bio je to uobičajeni Modrić, najbolji koji se može vidjeti, konstantan, u ritmu, s dobrom kontrolom lopte. Mislim da je on bio ključ u trenucima kada smo imali poteškoća," kazao je strateg "Kraljevskog kluba" Carlo Ancelotti.

"Ovo su turniri za igrače poput Modrića, Kroosa i Karima, gdje iskustvo čini razliku. Kada gubite 2-0, iskustvo ovih igrača je ključno za pomoć mlađim elementima da ostanu koncentrirani," dodao je talijanski stručnjak.

A HNS je na svojoj Instagram stranici objavio popis pohvala koje je Modrić dobio nakon sjajne partije.

Prepuna pohvala bila je i španjolska Marca.

"On je vođa i životno osiguranje u velikim noćima. Ludo je vladati Anfieldom s 37 godina," piše Marca.

"Modrićeva igraje bila za knjige," dodao je As.

Kapetan "Vatrenih" i Karim Benzema su igrali do 87. minute kada su uz ovacije navijača "Kraljevskog kluba", ali i pljesak navijača Liverpoola izašli iz igre.

"Činjenica da su navijači Liverpoola pljeskali Luki i Karimu samo dokazuje da ljudi ovdje znaju cijeniti dečke koji sjajno igraju," kazao je Realov vratar Thibaut Courtois.

>> Pogledajte razgovor s Janom Koščak

Ključne riječi

Komentara 6

DU
Deleted user
08:48 22.02.2023.

Naš kapetan je točno ovako najavio utakmicu i dogodilo se. Bravo kapetane, dovoljna je i tvoja sjena za pozitivan rezultat!

DU
Deleted user
08:48 22.02.2023.

super su ti spanjolski mediji, otprilike u rangu nasih - jedan dan si cudo prirode i legenda, drugi dan te zovu starcem i tjeraju. bas me zanima koliko ce dana proci do clanka gdje se sprdaju s modricem jer ima 37 godina. neka naseg luke, on je svoje pokazao a piskarala ionako nece ni vlastita majka pamtit.

GR
grodar
08:34 22.02.2023.

ma ludnica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije