EUROPSKA LIGA

Sevilla nakon penala izbacila Betis! Rakitić siguran s bijele točke

Foto: Reuters (Ilustracija)
Sevilla nakon penala izbacila Betis! Rakitić siguran s bijele točke
20.03.2014.
u 23:55
Raketa nije briljirao, no odigrao je cijeli susret i na kraju bio siguran kod izvođenja jedanaesteraca.
Pogledaj originalni članak

Sevilla je nakon velike drame izbacila Betis i prošla u četvrtfinale Europske lige. Momčad Ivana Rakitića nadoknadila je 0:2 iz prve utakmice i nakon jedanaesteraca izbacila gradskog rivala.

Strijelci za Sevillu bili Reyes u 21. i Bacca u 75. minuti. Asistent kod oba pogotka bio je Moreno. Raketa nije briljirao, no odigrao je cijeli susret i na kraju bio siguran kod izvođenja jedanaesteraca.

Porto je odigrao 2:2 kod Napolija što mu je nakon minimalne pobjede u prvoj utakmici bilo dovoljno za prolazak. Domaćine je u vodstvo doveo Pandev, ali je Porto okrenuo utakmicu preko Ghilasa i Quaresme. Napoli je u 90. minuti tek uspio izboriti remi.

Sjajan posao napravio je Basel koji je slavio s 2:1 u Salzburgu i prošao u četvrtfinale. Švicarska je momčad u 22. minuti gubila 1:0 i imala igrača manje (Suchy dobio crveni u devetoj minuti). No, uspjela se vratiti i pogocima Strellera i Xhake stići do pobjede. Susret je u prvom dijelu nakratko prekinut zbog nereda gostujućih navijača.

>> Andrea Pirlo spektakularnim pogotkom iz slobodnjaka odveo Juventus u četvrtfinale

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

MA
Marinajo
07:59 21.03.2014.

Bravo raketa