MEDVEŠČAK

Raymond: Neki misle da su nogometaši Brazila

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Raymond: Neki misle da su nogometaši Brazila
27.10.2011.
u 11:15
– Ponekad pritisak zna izazvati i suprotan efekt – kaže trener na izjavu Gojanovića da očekuje osam bodova u pet susreta
Pogledaj originalni članak

Samo četiri boda od mogućih 16 u posljednjih osam utakmica razlog su za alarm u Ledenoj. Doduše, imali su medvjedi problema s vratarima, oduzimani su im bodovi za zelenim stolom, igrali su vrlo dobro u nekim utakmicama pa izgubili, no na kraju broje se samo bodovi. A medvjedi ih imaju samo 10, te su predzadnji na ljestvici EBEL-a.

Premalo koncentracije

– Puno šutiramo, dominiramo, no kao da nismo dovoljni željni golova. Imamo vrlo dobru momčad, sada i sjajnog vratara, i krajnje je vrijeme da počnemo pobjeđivati – kaže trener medvjeda Marty Raymond te dodaje:

– Neki igrači pokušavaju igrati kao Brazilci u nogometu, biti zabavni za publiku. A to sigurno nije način kako pobjeđivati.

>> Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista <<

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

KJ
kjurcic9
15:33 27.10.2011.

Dajem BESPLATNO NEPOBJEDIVI sistem za klađenje (na čak 12 stranica s dokazima i primjerima) onima koji uplate pretplatu. Požurite dok još vrijedi (sistem gratis i popust na pretplatu!) VODIM BLOG: N E S I G U R A N 1 X 2 . B L O G E R . H R i mjesečno ostvarujem i do 5000 kn profita s prosječnim ulogom od 350 kn. Ako je netko zainteresiran neka posjeti moj blog na kojem je i mail: M A N E K E N 1 X 2 @ G M A I L . C O M Nije lako, ali ako uvedete strogu disciplinu u svoju glavu što se tiče klađenje vidjet ćete značajan pomak (naravvno ako imate nešto u glavi). Pozdrav i srevtno! PAROVI SU NA BLOGU SA SKENIRANIM LISTIĆIMA!