I Cro Cop "fejsa"

'Razbio sam mu arkadu, ali me Mavrović oduševio na sparingu!'

Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
'Razbio sam mu arkadu, ali me Mavrović oduševio na sparingu!'
08.02.2013.
u 21:34
- I sam sam bio skeptik oko ideje eventualnog povratka i njegovih mogućnosti, ali je Željko večeras otklonio svaku sumnju u pitanje može li on to, pitanje je želi li, a ako želi, neka ga se čuvaju svi koji mu uđu u ring!", napisao je Mirko.
Pogledaj originalni članak

Željka Mavrovića očito samo milimetri dijele od povratka u boksački ring. Posvjedočio je o tome i legendardni borac slobodne borbe Mirko Filipović, koji je o sparingu s Mavrovićem pisao na svom facebook profilu.

\"Pozdrav! U ponedjeljak sam započeo sa sparinzima i trajat će još tri tjedna, na prvom sparingu sam zaradio šunku ispod oka od Mladena Brestovca, blokirao sam jedan direkt sa lijevim okom, ali sve ok, takav je posao. Ovaj status želim posvetiti našoj boksačkoj legendi Željku Mavroviću sa kojim sam danas prvi put sparirao ako ne računamo naš prvi sparing još 1992. kad sam prvi puta obukao rukavice u životu i kada me Žac prebio kao mačku. To je bilo u Varaždinu u sklopu Žacovih priprema za Olimpijske igre u Barceloni, više se ni ne sjećam kako je mene uopće dopalo da spariram i tko me nagovorio, ali sjećam se da sam bio sav krvav, \"odro\" me od batina. U međuvremenuje Žac je stasao u boksačkog šampiona čije mečeve sam sa nestrpljenjem čekao. Nakon meča sa Lewisom Žac se povukao i 14 godina mirovao. Počeo sam ga viđati u core gym-u kako fanatično trenira. Uglavnom, večeras mi je došao na sparing. Nažalost sparirali smo samo tri runde jer je Željku u jednom klinču gadno pukla arkada od mog lakta, bilo je to nenamjerno i potpuno slučajno, ali posjekotina je bila gadna i nismo mogli nastaviti. U medijima su se pojavile vijesti da se Željko vraća, ja ne znam je li to istina niti sam ga pitao o tome, on će to sam reći ako do toga dođe, ali želim reći da me Žac oduševio na treningu. Boksao je kao da nikada nije napravio stanku i kao da mu je 10 godina manje, nevjerovatno. Toliko je eksplozivan, brz, pokretan i kondicijski dobar da ako se zaista odluči vratiti bit će zaista prava prijetnja za sve poluteškaše unatoč svim skepsama i kritičarima, vjerujte mi. Trenira sa Vladom Božićem i mogu reći da se izvrsno slažu u boksačkom smislu. Nadam se da će mu rana brzo zarasti da ćemo još koji puta odsparirati do mog nastupa jer boljeg boksačkog sparing partnera ne mogu poželjeti iako da budem iskren i sam sam bio skeptik oko ideje eventualnog povratka i njegovih mogućnosti, ali je Željko večeras otklonio svaku sumnju u pitanje može li on to, pitanje je želi li to zaista, a ako želi i ako odluči nastupiti, neka ga se čuvaju svi koji mu uđu u ring!\", napisao je Cro Cop.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

Avatar babas
babas
23:32 08.02.2013.

Mavrović je rođeni poluteškaš,i danas bi bio u vrhu u poluteškoj. A što se tiče braće Kličko,to je svijet za sebe.

MA
MateTrovač
23:55 08.02.2013.

Samo da ne ispadne na kraju ko kad je Ivanišević hvalio Borga kad se mislio vratiti, a onda ovaj gubio mečeve bez gema protiv nekih igrača koji nisu bili valjda ni u top 1000

Avatar Darko zg
Darko zg
22:50 08.02.2013.

nema više poticaja,Bolje Željka u ringu,samo šteta što je prekinuo.nebi gledali onog monotonog klička koji je uništio za gledanje taj sport