NEVJEROJATNO

Real je odradio povijesni posao. Kraljevi zaradili milijune na igraču koji nije odigrao minutu

Foto: VINCENT WEST/REUTERS
Real je odradio povijesni posao. Kraljevi zaradili milijune na igraču koji nije odigrao minutu
04.07.2024.
u 15:00
Za Rafu Marina pojedini navijači Reala nisu niti čuli, ali, na njegove predstave, prikazane na posudbi u Alavesu, pažnju obratio Antonio Conte
Pogledaj originalni članak

22-godišnji stoper Reala, Rafa Marin na pragu je prelaska u talijanski Napoli. Talijani bi za njega platili 12 milijuna, što je u današnje vrijeme mala cifra, no u ovom slučaju je ogromna lova. Zašto? E pa zato što Marin nije odigrao ni minute za Real. Štoviše, za njega pojedini navijači Reala nisu niti čuli, ali, na njegove predstave, prikazane na posudbi u Alavesu, pažnju obratio Antonio Conte, novi trener Napolija.

VEZANI ČLANCI:

 

Napoli je u velikom padu i pojačanja su mu prijeko potrebna. Nakon osvajanja naslova 2022./23., prošle sezone tu potpuno podbacili i završili tek na 10. mjestu. Koliko transferi znaju biti zanimljivi, pokazuje ovaj transfer. Naime, 12 milijuna u Realovoj kasi je zagarantirano, no, Napoli nakon prve Marinove sezone može platiti još deset, a što onda slijedi?

 

U slučaju da Real dobije "samo" tih 12 milijuna, morat će im isplatiti 25 milijuna 2026. ili 35 milijuna 2027. ukoliko će u jednoj od te dvije sezone Španjolca htjeti nazad, no u slučaju da im Napoli isplati još deset, Real će biti primoran isplatiti duplo više, 50 milijuna 2026. ili 70 milijuna 2027.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.