Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIVUKAO POZORNOST

Engleski div želi igrača koji je rastužio vatrene: 'Jedan je od najboljih na tržištu'

Euro 2024 - Croatia v Italy
Foto: Angelika Warmuth/REUTERS
1/3
03.07.2024.
u 16:00

Za reprezentaciju Italije je Riccardo Calafiori upisao pet nastupa, a hrvatski navijači su ga upamtili kao asistenta za gol Mattije Zaccagnija za 1-1 u sudačkoj nadoknadi utakmice protiv Hrvatske

Engleski nogometni premierligaš Arsenal pokazao je veliki interes za mladog talijanskog braniča Riccarda Calafiorija (22). Branič Bologne je svojim nastupima za klub, ali i na Europskom prvenstvu zapeo za oko mnogim klubovima. Nagađalo se kako je najbliži Juventusu, međutim sada se u utrku uključio i Arsenal.

Na "Otoku" pišu kako Mikel Arteta želi pojačati svoje obrambene opcije, a za mladog Talijana se navodi kako je "jedan od najboljih lijevih braniča dostupnih na tržištu".

GALERIJA Razočarenje, tuga i utješni zagrljaji. Fotografije pričaju sve emocije s terena nakon utakmice s Italijom

Euro 2024 - Croatia v Italy
1/15

Calafiori je Romino dijete, ali na Olimpicu nije dobio pravu priliku pa je sreću potražio u Genoi, jednu sezonu je igrao za Basel, a od 2023. je član Bologne.

Za reprezentaciju Italije je upisao pet nastupa, a hrvatski navijači su ga upamtili kao asistenta za gol Mattije Zaccagnija za 1-1 u sudačkoj nadoknadi utakmice protiv Hrvatske. Calafiori je na EURO-u postigao i autogol u susretu protiv Španjolske.

VIDEO Navijači Hrvatske razvili najveću zastavu u Leipzigu: Dugačka je čak 107 metara

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije