Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOZNAJEMO IZ MAKSIMIRSKE

Dinamo doveo igrača koji je prošle sezone igrao u prvoj španjolskoj ligi, doznali smo i plaću

Lorenzo Lepore/X
04.07.2024.
u 12:44

Kod stopera visokog 193 centimetra je vrlo vjerojatno najzanimljivija karakteristika njegova polivalentnost, budući da je dobar dio utakmica u profesionalnoj karijeri odradio i na poziciji središnjeg veznjaka

Hrvatski prvak Dinamo je u svoje redove, kako je bilo najavljeno i prema željama plavih, doveo novog stopera. Mladi španjolski branič Raul Torrente (22) potpisao je ugovor s Dinamom na četiri godine. 

Torrente je u srijedu prošao liječnički pregled u Zagrebu, a u četvrtak je potpisao novi ugovor, prema kojem će zarađivati oko 300 tisuća eura po sezoni, rečeno nam je iz izvora unutar kluba. 

Španjolac dolazi u Dinamo kao slobodan igrač, dakle bez odštete, a riječ je o igraču koji je u dvije od protekle tri sezone igrao u prvom rangu španjolskog nogometa, La Ligi, u dresu Granade. Upisao je 35 nastupa u prvom rangu španjolskog nogometa. Ima i jedan nastup za španjolsku U-21 reprezentaciju.

Kod Torrentea, igrača visokog 193 centimetra je vrlo vjerojatno najzanimljivija karakteristika njegova polivalentnost, budući da je dobar dio utakmica u profesionalnoj karijeri odradio i na poziciji središnjeg veznjaka. 

Također, riječ je o stoperu koji je ljevak, što nije baš čest slučaj u svjetskom nogometu. Najviše se ističe kvalitetom u posjedu, na lopti, ali je također odličan i u skok igri. Što se tiče brzine, može se reći da je prosječan za stopera, a najveća slabost mu je manjak agilnosti.

VEZANI ČLANCI:

Dinamo će nakon dovođenja Marka Pjace i Raula Torrentea htjeti do kraja prijelaznog roka dovesti još jednog stopera kako bi pojačali konkurenciju na tim pozicijama, ali ciljaju i dovesti desnog krilnog igrača, budući da je jedini igrač u kadru kojem je to donekle prirodna pozicija trenutno Dario Špikić.

Koliko doznajemo, opcija s Marcom Pašalićem je otpala, a u Maksimirskoj 128 skeniraju igrača iz Championshipa, drugog ranga engleskog nogometa.

Komentara 3

EJ
ejStef
18:13 04.07.2024.

Torrente - plava noga pravde...

BP
Besposlen pop
14:25 04.07.2024.

To, bravo! Mlad, povoljan i Španjolac. A ne ona gerijatrija doli

EJ
ejStef
14:11 04.07.2024.

Ajd super, jedna prinova. Teško da može biti lošiji od Bernauera ili Šutala... Samo ovo s javnim iznosima plaća nije u redu. Prvo je to privatan podatak, a onda s druge strane uvijek postoji ono, a on ima toliko zašto ja nemam. Naravno da onda neki igrači odbijaju ponude, jer smatraju da ih se ponižava. Ego je gadna stvar.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije