STIGAO U LJUBLJANU

Robert Prosinečki nam je potvrdio, danas dogovara preuzimanje slovenskog velikana!

Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
Zagreb: Robert Prosinečki, nogometni trener
Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
Zagreb: Poznati prošetali gradom uoči dočeka Nove godine
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Zagreb: Bilić i zaručnica Ivana našli se na kavi s Prosinečkim, Soldom i Jurčevićem
22.03.2022.
u 08:05
U karijeri je radio kao asistent Slavenu Biliću u hrvatskoj reprezentaciji, trener Crvene zvezde, Kayserispora i Denizlispora, a vodio je i dvije reprezentacije, Azerbajdžana i Bosne i Hercegovine.
Pogledaj originalni članak

Robert Prosinečki potvrdio nam je da postoje ozbiljne šanse da preuzme slovenski prvoligaš Olimpiju.

– Točno je, razgovaramo, no ništa još nije dogovoreno. Postoji ozbiljan interes s obje strane, a sljedeći korak je moj odlazak na razgovore u Ljubljanu – kazao je Prosinečki.

A ti razgovori oko detalja trebali bi se dogoditi danas. Kako sada stvari stoje, Prosinečki će, po svemu sudeći, nakon angažmana u Turskoj, započeti novu priču u Sloveniji. Podsjetimo, Prosinečki je u Olimpiji igrao 2003., a od tada uživa i status klupske legende.

Zadnjih nekoliko godina u klubu su trenerske funkcije obnašali Igor Bišćan, koji je osvojio dvostruku krunu i Dino Skender koji je prije nekoliko dana, zbog loših rezultata, dobio i otkaz. U klubu je, kao najbliži suradnik Milana Mandarića, svojedobno bio i Fabijan Komljenović.

Podsjetimo, Prosinečki je do sada u karijeri radio kao asistent Slavenu Biliću u hrvatskoj reprezentaciji, trener Crvene zvezde, Kayserispora i Denizlispora, a vodio je i dvije reprezentacije, Azerbajdžana i Bosne i Hercegovine. Klubom je zadnjih nekoliko godina upravljao Milan Mandarić, no on je iz kluba otišao prije nekoliko mjeseci. Novi vlasnik je Nijemac Adam Delius čiji je glavni izvor financiranja trgovina nekretninama. Izvori iz Slovenije kažu da Delius sutra dolazi u Ljubljanu kako bi precizirao detalje s Prosinečkim.

>>> Veliki intervju s velikim Žutim:

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.