SUTRA RAZGOVORI

Prosinečki se za Večernji oglasio o novom trenerskom angažmanu: Evo što je rekao

Zagreb: Robert Prosinečki
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/2
21.03.2022.
u 15:01

"Olimpija zahvaljuje Dini Skenderu na doprinosu našem klubu. U budućnosti mu želimo puno sreće kako u sportu tako i u privatnom životu", stoji u klupskoj objavi

Točno je da postoji obostrani interes, razgovaramo, međutim još ništa nije gotovo Sutra idem na razgovor u Ljubljanu pa će sve biti jasnije, rekao nam  je Robert Prosinečki na temu novog trenerskog angažmana koji bi trebao biti u ljubljanskoj Olimpiji.

Nakon što je Ljubljana uzela samo jedan bod protiv Domžala i ostala na velikih sedam bodova zaostatka za Mariborom te nakon što je slavila samo jednom u zadnjih šest utakmica, Dino Skender se potvrdio kao neprihvatljiv trener za nogometaše Olimpije, kaže Delo. 

Nezadovoljstvo su pokazali i navijači. Osim što su skandirali "Skenderu, odlazi", navodno su nakon susreta ušli i u svlačionicu i zatražili odlazak hrvatskog trenera. Klub je već donio odluku, a prema informacijama iz slovenskih medija Skenderov nasljednik će biti legendarni Robert Prosinečki.

"Olimpija zahvaljuje Dini Skenderu na doprinosu našem klubu. U budućnosti mu želimo puno sreće kako u sportu tako i u privatnom životu", stoji u klupskoj objavi.

Legendarni Žuti vodio je Crvenu zvezdu i Kayserispor u dva navrata, a bio je i izbornik reprezentacija Bosne i Hercegovine te Azerbajdžana. Posljednji trenerski angažman mu je bio u turskom Denizlisporu 2020. godine. U bogatoj karijeri, 2002./2003. bio je i u dresu Olimpije, a sada će se vratiti na njihovu klupu. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije