NAKON KIKSA...

Shrvani Nenad Bjelica: Sve smo pokušali, iste probleme imamo cijelo proljeće...

Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
Osijek: HT Prva liga, 33. kolo, HNL Osijek - Istra 1961
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
Osijek: HT Prva liga, 33. kolo, HNL Osijek - Istra 1961
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
Osijek: HT Prva liga, 33. kolo, HNL Osijek - Istra 1961
01.05.2022.
u 22:30
Unatoč vrhunskoj izvedbi Kristijana Lovrića, momčad Nenada Bjelice je odigrala neodlučeno protiv Istre 1961 (2:2) i tako pala na treće mjesto prvenstvene ljestvice iza Hajduka.
Pogledaj originalni članak

Osijek je imao 2:0 u 12. minuti protiv Istre, a onda se dogodilo nešto što bi malo tko predvidio - do kraja poluvremena semafor je pokazivao 2:2! U utrci za titulu, baš prije derbija s Dinamom, to je istinska katastrofa za psihu igrača.

Pokušao je taj remi objasniti trener Osijeka Nenad Bjelica nakon utakmice, kad je malo skupio misli, malo ih uobličio pa artikulirao...

- Nismo zadovoljni s bodom jer očekivali smo sva tri. Dobro smo ušli u utakmicu, imali smo 2:0, ali nakon što se u ovako važnoj utakmici primi dva gola naravno da se teško vratiti. Pokušavali smo na sve moguće načine. Dogodio se grč nakon što vodiš 2:0 i dođe na 2:2, izmjene su donijele agresivnost - kazao je Bjelica i dodao:

Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
Osijek: HT Prva liga, 33. kolo, HNL Osijek - Istra 1961

- Nemam baš nešto prigovoriti svojoj momčadi, dali su sve od sebe. Obrambeni prekidi su naš problem čitavog proljeća, ali Bože moj, to je nogomet, moramo raditi na tome.

Sreća za Osijek je u tome što ni Dinamo nije pobijedio, nesreća je što se sad Hajduk nalazi na drugom mjestu. Dakle, za bilo kakvu nadu, Osječani moraju pobijediti plave u Zagrebu i onda se nadati da će Splićani također uspjeti otrgnuti bod ili dva aktualnom prvaku. No, tko može garantirati da će Osijek pobijediti u preostale dvije utakmice? Nakon svega što smo vidjeli u posljednje vrijeme - nitko.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

>>> Luka Modrić se upisao u povijest Reala

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

PL
plajo
11:34 02.05.2022.

Osijekov problem je obrana, jer Bralić, Čeberko i Grgić ipak nisu ta klasa s kojima bi se moglo vijati naslov prvaka, da su tu Bartolec, Škorić, Lončar i Jurčević to bi već izgledalo bolje , strašno je gledati koliko su grešaka Čeberko ,Bralić i Grgić zakuhali , nadalje tu je Fućak koji je zapucao 10 zicera, jednostavno je orkestar raštiman i to baš sad kad najviše treba . Ivušić,Bartolec,Škorić, Lončar, Žaper,Nejašmić, Kleinhesner, Fiolić, Lovrić,Caktaš,Mierez u sustavu 3-5-2 , ali kad ti fali pola ekipe a rezerve nisu ni blizu ovima iz prvih 11 onda imaš ovo što imaš, i nema su tu šta Bijelica čuditi,

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
07:17 02.05.2022.

Slabi ovi Mađari sa Drave !

NA
nahty
23:32 01.05.2022.

Mogli ste imati isto bodova kao i Dinamo, ali ste eto uspjeli prosuti 5 bodova u 2 kola. Doduše, Istra je jaka. Bori se i ona za ligu prvaka, ali iz 2:0 u 2:2 se ipak može dobro zaraditi na kladionici. Objektivno možete biti sretni, ako vam Rijeka ne uzme treće mjesto. Sramota. Postali ste i vi kao neka filijala Dinama. Slično bilo i proše sezone. Kada treba stisnuti kao da vam neko uplati pare na račune i igrate kao klub iz treće županijske lige.