Razlaz s Hajdukom

Sinovčić: Očekujem da će u subotu Tomasov zaigrati za Zadar

Foto: Pixsell
Sinovčić: Očekujem da će u subotu Tomasov zaigrati za Zadar
17.04.2012.
u 12:29
– Dinamo? Neće Marin sad u Maksimir, pa neću se baviti budalaštinama – rekao je Sinovčić.
Pogledaj originalni članak

Odlukom Arbitražnog suda HNS-a Marin Tomasov je slobodan igrač, ugovor se raskida na štetu Hajduka.

– Na odluku nemamo pravo žalbe – kazao je Hajdukov odvjetnik Damir Primorac.

Podsjetimo, Tomasov je tražio raskid ugovora zbog neisplaćenih plaća, Hajduk je to osporavao, ali na kraju je ispalo da je Zadranin bio u pravu. Splićani mu imaju isplatiti dvije i pol plaće, odnosno nekih 250 tisuća kuna. Apsurd je da je Hajduk dobro prošao u odluci suda, da je slučajno dobio spor, onda bi Tomasovu do 30. lipnja, do kada mu je trajao ugovor, morao platiti oko 500 tisuća kuna.

– Sad se vidi kakvi ljudi vode Hajduk, moraju biti svjesni veličine kluba. Pa voditi Hajduk je kao da vodite ministarstvo – kazao je Reno Sinovčić, koji se skrbi o karijeri Tomasova.

A što dalje? Ako riješi registraciju do 1. svibnja, Tomasov može igrati za bilo koji hrvatski klub.

– Tomasov će u srijedu biti registriran za Zadar, potpisat će ugovor i biti uveden u sustav Comet. To znači da očekujem kako će u subotu biti u momčadi za utakmicu protiv Cibalije. Zanima me kako će reagirati HNS, jer ista se situacija dogodila u onoj utakmici protiv Šibenika na koju smo se žalili. Igrač Šibenika nastupio je protiv nas, a u glasniku je objavljen nekoliko dana kasnije – kaže Sinovčić.

Znači, neće Tomasov u Dinamo?

– Neće sad, pa neću se baviti budalaštinama. A što će biti na ljeto, tek ćemo vidjeti. Sada me zanima samo da Marin zaigra za Zadar – zaključio je Sinovčić.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

OB
-obrisani-
12:49 17.04.2012.

Hahaha hajduce. Sta vise za reci. Drzite pinokia vjecno ........hebote svaka ric sta taj bezlik izgovori kosta klub iz mocvare desetine tisuca kuna. A ko je kriv za to, pa zna se...Mamic. Ali niko nece ucjenjivat klub iz mocvare ....osim nas samih....hahahah

OB
-obrisani-
12:52 17.04.2012.

Igrac tuzi klub zbog mobinga a sticine kujice nema nigdi, sakrija se u misju rupu. Izgleda da taj bezlik stiti samo igrace koji ustanu protiv Dinama. Jado jadni nasta si spa.....

IV
ivansaric
12:50 17.04.2012.

Reno budi pametan i prodaj ga Maminju pa uzmite lovu na Tomasovu kad ovi bijednici od ajduka neznaju