TEŠKA VREMENA U AMSTERDAMU

Sosu je Ajax prebacio u mladu momčad?! Jasno je što žele poručiti vatrenom

Foto: Matthew Childs/REUTERS
Europa Conference League - Ajax Amsterdam Training
Foto: HANNAH MCKAY/REUTERS
Europa Conference League - Round of 16 - Second Leg - Aston Villa v Ajax Amsterdam
Foto: Sarah Meyssonnier/REUTERS
Europa League - Group B - Olympique de Marseille v Ajax Amsterdam
Foto: Piroschka van de Wouw/REUTERS
Europa League - Group B - Ajax Amsterdam v Olympique de Marseille
29.07.2024.
u 23:55
Sosin ugovor vrijedi do 2028. godine, no sve je izvjesnije da ga neće odraditi do kraja. Njemački Ligainsaider piše kako je za njega zainteresirana Borussija Dortmund, a uključili su se i prošlosezonski pobjednici Europa lige, Atalanta
Pogledaj originalni članak

Nizozmski mediji pišu kako je tamošnji velikan Ajax otpisao hrvatskog nogometnog reprezentativca Bornu Sosu. Kako navodi Voetbal International, hrvatski branič bit će prebačen u mladu momčad zajedno s  Benjaminom Tahirovićem, Silvanom Vosom i Owenom Wijndalom, a tijekom ljetnog roka klub će ih nastojati prodati.

"Ajax im time želi poručiti da za njih nema budućnosti u klubu", piše nizozemski medij. Nekadašnji prvak želi osloboditi mjesto za nove igrače koji bi mogli pojačati momčad, a obzirom na iznimne rezultatske, a posljedično i financijske probleme u kojima su se našli nakon prošle sezone, primorani su rješavati se svih igrača u koje nisu sigurni. Pomalo očekivano, jedan od tih je i hrvatski reprezentativac koji se nije najbolje snašao, a nije imao niti pregršt prilika da se uskladi s klubom.

GALERIJA Ivan Rakitić i Raquel na jahti uživaju u čarima Jadrana, fanovi im poručili: 'Nema mora do našega!'

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Raquel i Ivan Rakitić
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: instagram
Foto: instagram
Foto: instagram
Foto: instagram
Foto: instagram

Sosa je u Amsterdam stigao prošle godine iz Stuttgarta. Kako je spomenuto Ajax će prošlu sezonu nastojati što prije zaboraviti. Nakon katastrofalnog početka sezone u domaćem prvenstvu, uspjeli su se donekle posložiti pa završiti na petome mjestu. Također, ispali su iz grupne faze Europa lige, a zatim i iz nokaut faze Konferencijske lige. Čitava stvar izazvala je nezadovoljstvo kod navijača, a u žrvanj loše atmosfere progutani su bili Sosa, Josip Šutalo i Jakov Medić.

Sosin ugovor vrijedi do 2028. godine, no sve je izvjesnije da ga neće odraditi do kraja. Njemački Ligainsaider piše kako je za njega zainteresirana Borussia Dortmund, a uključila se i Italija, točnije prošlosezonski pobjednici Europa lige, Atalanta. Prema pisanju Transfermarkta Sosina trenutna tržišna vrijednost iznosi 7 i pol milijuna eura.

VIDEO Real Madrid objavio: Luka Modrić potpisao je novi ugovor, on je naš kapetan

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.