SPEKULACIJE I DALJE TRAJU

Sopić je napravio potez koji se Dinamu neće svidjeti. Evo što to znači za 'vrući' transfer

Rijeka i Dinamo sastali se u 33. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/3
25.07.2024.
u 23:54

Zbog svog nastupa za Rijeku u Europi, Pašalić ne bi imao pravo nastupiti za Dinamo u kvalifikacijama za Ligu prvaka koje će plavi igrati krajem mjeseca, a pitanje je je li Dinamo spreman za takvoga igrača izdvojiti milijune

Rijeka je kvalifikacije za Europa ligu započela utakmicom u gostima protiv rumunjskog Crovinula iz Huendoare (0:0). Prilika da iz drugoga kola pokušaju ući u Europa ligu došla im je nakon što su prošlu sezonu završili kao doprvaci Hrvatske nogometne lige. Otegotna okolnost je što su ostali bez Marka Pjace, ali u momčadi Željka Sopića ima još snažnih aduta.

Posebno zanimljiv detalj je bio vezan za Marca Pašalića koji se također povezuje s Dinamom. Jedan od najboljih igrača momčadi s Kvarnera započeo je od prve minute, što može značiti da su se šanse za njegov transfer u Dinamo smanjile. Zbog svog nastupa za Rijeku u Europi, Pašalić ne bi imao pravo nastupiti za Dinamo u kvalifikacijama za Ligu prvaka koje će plavi igrati krajem mjeseca.

GALERIJA Pogledajte atmosferu na Poljudu: 29.000 ljudi bodrilo Hajduk, Rakitić dobio ovacije

Rijeka i Dinamo sastali se u 33. kolu SuperSport HNL-a
1/6

Dakako, plasman u Ligu prvaka donio bi Dinamu pozamašnu zaradu, a pitanje je jesu li spremni izdvojiti više milijuna eura za igrača koji u kvalifikacijama ne bi mogao igrati. Također, treba uzeti u obzir da se Dinamovom treneru Sergeju Jakiroviću sviđa 23-godišnji reprezentativac. Surađivali su dok je bio trener Rijeke, a nedavno je postao i član reprezentacije.

 Marko Pjaca je u utakmici s Vardarom pokazao koliko je kvalitetan na svojoj poziciji i sada je Pašalićev transfer pod još većim upitnikom. Ukoliko se Dinamo plasira u Ligu prvaka, a Pašalić ostvari transfer na Maksimir, imao bi pravo nastupati za plavu momčad u grupnoj fazi Lige prvaka.

VIDEO Dinamovci potražili osvježenje u ledenoj kupki

Komentara 1

Avatar Podanak
Podanak
07:41 26.07.2024.

Ako prođe kvalifikacije, Dinamo se upravo tada treba pojačati za grupnu fazu natjecanja. Dotad će Pašaliću na tržištu pasti cijena, bit će na akciji "prije isteka vremena uporabe", kao u suprmarketu, a Mišković se razumije u poslovanje... Osim toga, mislim da se Pašalićeve vrijednosti precjenjuju. U jednoj sezoni prešao je put od treće Bundeslige do nejakog HNL, pa zabilježio nekoliko minuta u slabašnom izdanju Reprezentacije... On je jedan iz niza Frigana, Belja i sličnih igrača s napumpanom cijenom. A kada se prodaju, nestanu u sivilu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije