STIGLI NA PRIPREME

VIDEO Modrić oduševio američke navijače. Pogledajte što su mu dovikivali

Champions League - Final - Borussia Dortmund v Real Madrid
Foto: Carl Recine/REUTERS
1/3
29.07.2024.
u 22:14

Modrić se od 2012. godine, kada je stigao u Real Madrid, do danas pretvorio u živuću legendu kluba. Prije 12 godina ostvario je transfer iz Tottenhama za 35 milijuna eura. Premda inicijalno nije bio najbolje prihvaćen, pokazao je svoje vještine

Nogometaši madridskoga Reala stigli su na pripreme u Sjedinjene Američke Države. U Chicagu će odigrati prijateljske susret s Milanom. Novinari Marce pišu o reakciji američkih obožavatelja nakon što je kapetan Real Madrida i hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić izašao iz klupskog autobusa i stao pred njih.

Prvi je iz vozila izašao trener momčadi Carlo Ancelotti i zaputio se u luksuzni hotel gdje će odsjedati. Deset mladih igrača bilo je oduševljeno dočekom ispred hotela. Njihova lica su sve rekla. Kada je Modrić izašao iz autobusa, krenulo je ludilo. Samo se uzvikivanje imena Arde Gülera i Endricka mogu uspoređivati sa snagom vriska koji je Realovu desetku tražio fotografiju", pišu Španjolci.

GALERIJA  Raskoš u kojoj živi Luka Modrić: Vila s više od 2500 kvadrata i skupi automobili

Champions League - Final - Borussia Dortmund v Real Madrid
1/19

Dodaju kako je hrvatski kapetan podijelio nekoliko autograma, a snimke dolaska igrača "kraljevske momčadi" dijele se putem društvenih mreža. Na snimkama se može čuti kako navijači izvikuju Modrićevo ime, a obzirom da je potpisao ugovor koji mu garantira ostanak u Madridu, imat će priliku za njega navijati barem još jednu sezonu.

Modrić se od 2012. godine, kada je stigao u Real Madrid, do danas pretvorio u živuću legendu kluba. Prije 12 godina ostvario je transfer iz Tottenhama za 35 milijuna eura. Premda inicijalno nije bio najbolje prihvaćen, pokazao je svoje vještine i pretvorio se u neizostavnog člana momčadi. Tijekom svoga staža na Santiago Bernabeu upisao je 534 nastupa, 39 pogodaka, 86 asistencija i uzeo čak 26 trofeja.

 

Komentara 1

GN
gnoj
11:38 30.07.2024.

Čudno a ja sam mislio da ste ga već prodali ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije