TRIBINE POLJUDA

Torcida i BBB se ujedinili za Vukovar

Foto: Ivana Ivanović/Pixsell
Torcida BBB Vukovar (1)
Foto: Ivana Ivanović/Pixsell
Torcida BBB Vukovar (1)
Foto: Pixsell
Hajduk Dinamo (1)
27.02.2013.
u 22:58
Torcida i Bad Blue Boysi ujedinili su se sa zajedničkim transparentima “Protiv ćirilice u Vukovaru” na južnoj, odnosno “Za hrvatski Vukovar, ne ćirilici” na sjevernoj tribini
Pogledaj originalni članak

Splićani su iskoristili kupljene ulaznice za nedjeljni derbi, gledatelja nije bilo mnogo manje nego prije četiri dana, oko 25.000. Gostujućih je navijača bilo upola manje, njih 150 došlo je u vlastitom aranžmanu. Ne treba zaboraviti ni čak 850 specijalaca koji su se brinuli za sigurnost, a većinom im je to svima bilo “gostovanje”, neki su čak stigli i iz Iloka. Torcida i Bad Blue Boysi ujedinili su se sredinom prvog poluvremena sa zajedničkim transparentima “Protiv ćirilice u Vukovaru” na južnoj, odnosno “Za hrvatski Vukovar, ne ćirilici” na sjevernoj tribini. Inače, prvi puta u povijesti domaće lige derbi su sudila čak šestorica sudaca.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

PI
pinichi
23:11 27.02.2013.

Hvala Bogu, da su se u nečemu složili. Inače, ne služi vam na čast (jednim i drugim) bacanje baklji.

HR
hrvatin
23:08 27.02.2013.

Svaka cast decki,tako treba.Nedajmo dusmanima da nas svadjaju,rastavljaju I ponizavaju nase mrtve kosti pale za jedinu nam Domovinu!Neka drze cirilicu u svojim stanovima ako im je mila.Neka je hvala I slava svim palim sinovima I kcerima u herojskom Vukovaru kao I u svim drugim gradovima I mjestima Hrvatske!

OB
-obrisani-
23:30 27.02.2013.

bravo