OGLASILI SE

Torcida zbog JNA ročnika poslala žestoku poruku Puljku: 'Obezvrjeđujete vrijednosti i žrtve Domovinskog rata'

Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL
Split: Torcida za vrijeme utakmice Hajduk i Dinamo
Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL
Split: Torcida za vrijeme utakmice Hajduk i Dinamo
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Zagreb: Torcida bakljama zasula teren u Kranjčevićevoj
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Kaos na Poljudu: Torcida upala na teren, igrači pobjegli u tunel! Specijalci tjerali huligane
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Split: Nakon povijesnog ispadanja Hajduka, Torcida je utrčala na travnjak da se obračuna s igračima
23.10.2024.
u 17:51
"Gradonačelniče, dogradonačelniče i svi ostali klošari skriveni iza raznih vijeća, odbora i inicijativa, imamo poruku za vas!"
Pogledaj originalni članak

Na splitsku gradsku upravu uskoro bi trebala biti postavljena spomen-ploča u čast Saška Gešovskog, makedonskog ročnika JNA koji je poginuo tijekom velikog prosvjeda 6. svibnja 1991. godine ispred zgrade Banovine. Odluku o postavljanju ploče donijela je Komisija za imenovanje ulica i trgova na nedavnoj sjednici.

Za konačnu realizaciju, odluku treba potvrditi Gradsko vijeće. S obzirom na to da je prijedlog na Komisiji dobio osam glasova podrške, pretežito od članova stranke Centar, na čelu s Ivicom Puljkom, očekuje se da će glatko proći i na Gradskom vijeću.

No, sada se protiv te odluke pobunila Torcida.

"Gradonačelniče, dogradonačelniče i svi ostali klošari skriveni iza raznih vijeća, odbora i inicijativa, imamo poruku za vas!

Nikada, ali baš nikada, nećemo vam dozvoliti da blatite i cipelarite hrvatske branitelje, njihove obitelji i sve druge Splićane i Hrvate ni da javni prostor koristite za pokušaje odvratnog skupljanja političkih bodova i to na način da obezvrjeđujete vrijednosti i žrtve Domovinskog rata postavljanjem spomenika ročnicima neprijateljske i zločinačke vojske. 

Takvim pokušajima, kao ni ćirilici, u Splitu nema mjesta! I, vjerujte nam na riječ, ovo vam može ostati samo na pokušaju!", poručila je Torcida.

>> Cro Cop na treninigu s policijom

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 40

IZ
izrazlica
18:05 23.10.2024.

a našim braniteljima zašaraju spomenike đubrad, što reči nego BRAVO TORCIDA

Avatar The Betrayer of Hope
The Betrayer of Hope
18:41 23.10.2024.

Amen Torca! Mami nek si stave ćirilicu. Nema razloga da Split komemorira ročnika JNA. Nek ga komemorira onaj tko ga je na prosvjednike s oružjem poslao! Papuljak i Ivošević, dva brata uboga ....jedan drugoga.

BA
Blokirani admin
18:52 23.10.2024.

Sta je sljedece , spomenik Mladicu , ja stvarno me znam tko glasa za te antihrvatske stranke , takvi bi najradije po nalogu izvana ,izbrisali Hrvate kao narod , a na sva usta pozivaju u rat za Ukrajinu ?