MAMIĆ ZADOVOLJAN

Tudor: Ovo je bolna istina; Halilović: Gol za Zvonka Pamića

Foto: Ivana Ivanović/Pixsell
Igor Tudor
Foto: Ivana Ivanović/Pixsell
Zoran Mamić
22.03.2014.
u 17:59
- Kad su dvije momčadi u dobroj formi, onda odlučuje kvaliteta. To možda boli, ali to je bolna istina – kazao je Igor Tudor.
Pogledaj originalni članak

Dinamo je potpuno zasluženo na Poljudu pobijedio Hajduk 2:0, a trener plavih Zoran Mamić nakon utakmice bio je jako zadovoljan.

- Devet godina dolazim ovamo i kad god smo išli na pobjedu, igrali smo dobro, a kad god bismo nešto kalkulirali, izgubili bi. I dok sam trener tražit ću da Dinamo svugdje ide na pobjedu - rekao je Mamić pa dodao:

- Danas su dečki napravil sve što smo tražili. Naša snaga je u sredini, Ademi, Antolić i Brozović rade veliki posao, uzimaju 'ničije' lopte. Upravo na tome inzistiram - zaključio je trener Dinama.

Foto: Ivana Ivanović/Pixsell

Trener Hajduk Igor Tudor nakon poraza priznao je kako je Dinamo danas jednostavno bio bolji.

- Ništa posebno, Dinamo je bio jednostavno bolji, mi smo bili slabi, loši, ali opet nemam što zamjeriti igračima. Htjeli su, pokušavali, ali je Dinamo bio jednostavno brži, agresivniji, kvalitetniji. Kad su dvije momčadi u dobroj formi, onda odlučuje kvaliteta. To možda boli, ali to je bolna istina – kazao je Igor Tudor.

Halilović gol posvetio Pamiću

Duje Čop zabio je 'svojima'.

- Ja jesam Hajdukovo 'dite', ali igram za Dinamo i dajem sve za Dinamo. Što se tiče mojih pogodaka, ne opterećujem se brojkama nego gledam kako ću pomoći momčadi. Budući da sam napadač, najbolje mogu pomoći tako da zabijem gol - rekao je Čop.

Alen Halilović zabio je drugi gol, koji je posvetio Zvonku Pamiću.

- Presretan sam zbog pogotka i pobjede, čestitam ekipi, treneru i stručnom stožeru! Pokazali smo da smo puno bolji od Hajduka, ne sjećam se da su imali ijednu dobru priliku, a mi smo bili bolji cijelu utakmicu i dobro smo odigrali. Hajduk ima srce, borili su se i svaku utakmicu daju sve od sebe, ali mi smo pokazali da smo moćniji, zabili smo golove na vrijeme i na kraju slavili. Posvećujem svoj pogodak prijatelju Zvonku Pamiću koji je ozlijeđen i nadam se da će se brzo oporaviti - rekao je strijelac drugog gola Alen Halilović.

>> Dinamo pobjedom nad Hajdukom napravio novi korak ka naslovu

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

DH
dalibor.hren
18:36 22.03.2014.

Tudore, tko ti je sad kriv?

B2
bokida 2
22:16 22.03.2014.

Neznam zašto se spominje riječ trenutno bolji kad je to tako već jedno desetljeće.Nažalost, ovo šta je pokazao Hajduk je zaista strašno jer ni Dinamo nije nešto ekstra odigrao. Čisti dokaz da je naša liga slaba.

1K
100%kaj
07:54 23.03.2014.

Majstor je ovaj Tudor. Eto ima slabije igrače pa je zato izgubio. Da nebi netko pomislio da je on složio krivu taktiku. Skroman, ne psuje, ne laže, poštuje i cijeni svoje igrače, lip, takav je naš Tudor.