POČINJU PREGOVORI

Turski mediji: Bjelica je povukao svoje veze. Dinamo pristaje prodati Brunu Petkovića

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Turski mediji: Bjelica je povukao svoje veze. Dinamo pristaje prodati Brunu Petkovića
12.05.2023.
u 13:23
Turski prvak navodno žarko želi angažirati brončanog vatrenog iz Katara
Pogledaj originalni članak

Hrvatski reprezentativni napadač Bruno Petković velika je želja novog trenera Trabzonspora Nenada Bjelice, pišu turski mediji.  Turski portal Sabah Spor javlja da je Bjelica iskoristio dobre odnose s Dinamom i da je hrvatski prvak spreman prodati 28-godišnjeg Petkovića. Petković je nakon neuspješne karijere u Italiji 2018. godine stigao u Dinamo, a Bjelica je od njega napravio reprezentativca. 

Očekuje se da će predsjednik Trabzonspora Ertugrul Dogan idućeg tjedna stići u Zagreb na pregovore kako bi se dogovorio s Darijem Šimićem. Navodno je Dinamo od Trabzona već dobio ponudu u visini od 1.2 milijuna eura za Petkovića, ali je odmah odbio taj prijedlog

Petković je za Dinamo u 204 nastupa zabio 63 gola i asistirao za 47 pogodaka, dok prema Transfermarktu vrijedi šest milijuna eura, tako da treba očekivati da ga ispod toga neće pustiti iz Maksimira. 

Sabah Spor također prenosi da Bjelica želi Mislava Oršića, ali želi ga dovesti u Tursku samo na posudbu iduće sezone bez opcije otkupa ugovora. 

 

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar mrIvan
mrIvan
08:46 14.05.2023.

Nema ovdje arbitara - ni u pogledu krumpira, a kamoli nogometa.

Avatar mrIvan
mrIvan
08:52 13.05.2023.

Uopće nije loše ako Dinamo dobro proda Petkovića. Dosta više priče oko njega i čekanja na njega...